سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان خبر داد؛

جانی دوباره به بیماران نیازمند با اهدای اعضاء بدن بیمار کاشانی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: اعضاء بدن بیمار کاشانی به چند بیمار نیازمند زندگی دوباره بخشید.

اهدای عضو

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، عباس آزادی گفت: مرحومه فاطمه رمضانی علوی بیمار ۴۶ به دنبال سکته قلبی به مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی کاشان منتقل و در بخش مراقبت های ویژه بستری شد.  

وی تصریح کرد: این بیمار علی رغم انجام اقدامات درمانی توسط تیم پزشکی دچار مرگ مغزی گردید که با رضایت و فداکاری خانواده ایشان و با تلاش و پیگیری پرسنل و پزشکان بخش مراقبت های ویژه و اکیپ اعزامی از تهران کلیه ها و کبد به بیماران نیازمند اهداء گردید.   

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در ادامه، ضمن اظهار همدردی با خانواده داغدیده، از اقدام خداپسندانه ایشان تقدیر به عمل آورد و افزود: هر بیمار مرگ مغزی جان هشت بیمار نیازمند پیوند اعضاء (اعضای حیاتی مثل کلیه، قلب، کبد، ریه و پانکراس) را می تواند نجات دهد.  

عباس آزادی تصریح کرد: همچنین علاوه بر اعضای حیاتی، نسوج و بافت نیز جهت پیوند به افراد داری معلولیت استفاده می شود.  

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان بیان داشت: اقدام فراهم آوری اعضا از بیماران مرگ مغزی از سال ۱۳۸۷ در دانشگاه علوم پزشکی کاشان شروع شده و تاکنون بالغ بر ۵۳ بیمار اهدا عضو شده اند.  

گفتنی است؛ داوطلبان اهداء عضو می توانند با مراجعه به پورتال www.ehda.ir نسبت به تکمیل فرم و دریافت کارت اهداء اقدام نمایند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر