سرخط خبرها
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد

توسط حوزه هنری استان اصفهان؛

رویداد فصلی «به ساعت اصفهان» برای شاعران استان اصفهان برگزار می شود

رویداد فصلی «به ساعت اصفهان» پس از سالها، پنج شنبه این هفته در حوزه هنری استان اصفهان برگزار می شود.

به ساعت اصفهان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، رویداد فصلی «به ساعت اصفهان» که یکی از پرطرفدارترین شب های شعر اصفهان است، اکنون مجددا توسط حوزه هنری استان اصفهان در ساعت ۱۷ روز پنج شنبه ۲۵ خرداد ماه ۱۴۰۲ در عمارت تاریخی سعدی واقع در خیابان استانداری با حضور شاعران اصفهانی برگزار خواهد شد.

فاطمه قائدی مدیر آفرینش های ادبی حوزه هنری استان اصفهان با اشاره به چگونگی برگزاری این رویداد گفت: «به ساعت اصفهان» یک رویداد فصلی است که ویژه شاعران استان اصفهان برگزار می شود، در این رویداد، نخست طی فراخوانی آثار شاعران استان اصفهان جمع آوری و داوری می شود، پس از آن در شب شعر«به ساعت اصفهان» که با حضور شاعران استان و علاقه مندان برگزار می شود برگزیدگان این فراخوان و پیشکسوتان شعر اصفهان به شعرخوانی خواهند پرداخت.

وی افزود: این دوره از به ساعت اصفهان با موضوع آزاد و موضوع ویژه طنز فراخوان خود را منتشر کرد و طبق سنوات قبل نیز با اجرای سعید بیابانکی شاعر برجسته کشور برگزار خواهد شد.

قائدی تصریح کرد: این شب شعر با هدف ایجاد موج جدیدی در میان شاعران اصفهانی پس از افول اجتماع های ادبی ناشی از کرونا برگزار می شود و امیدواریم مانند سالهای قبل مورد استقبال شعرا و انجمن های ادبی اصفهان قرارگیرد.

مدیر آفرینش های ادبی حوزه هنری استان اصفهان با اشاره به حضور ناصر فیض و رضا احسان پور به عنوان شاعران ویژه در این دوره خاطرنشان کرد: در کنار برگزاری شب شعر به ساعت اصفهان، یک روز قبل کارگاه جنبی با موضوع طنز با حضور استاد ناصر فیض در ساعت ۱۷ روز چهارشنبه ۲۴ خردادماه ۱۴۰۲ در عمارت تاریخی سعدی برگزارمی شود که ورود به آن رایگان است و علاقه مندان می توانند برای ثبت نام و حضور در این کارگاه به شماره ۰۹۱۳۱۰۱۸۹۸۳در دو پیام رسان ایتا و بله پیغام ارسال نمایند.

photo_2023-06-13_11-13-23

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر