سرخط خبرها
  • دستگیری سارق دانشگاه تهران؛ اعتراف به ۴۰ فقره سرقت
  • هلاکت ۵ تروریست در سراوان/ عملیات ناامن‌سازی تروریست‌ها خنثی شد
  • شیراز، میزبان مسابقات بوکس شطرنج قهرمانی کشور و‌انتخابی تیم ملی
  • قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند شجاعت، مقاومت و استواری تمدن ایران بود
  • فراخوان اعزام به دوره آموزش نظامی متعهدین خدمت آموزش و پرورش
  • بازداشت یک نفر در پی آتش‌سوزی ارتفاعات صیدون خوزستان
  • معاون وزیر راه: موقعیت جغرافیایی ایران مسئولیتی برای ترانزیت ایمن است
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور تا ابتدای هفته آینده
  • فوتبال ایران طلایی شد/ فراموشی شکست تیم ملی امید با شیوه الکترونیک
  • عارف: امیدواریم در روز‌ها یا هفته‌های آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد

ایجاد ۱۵۰۰ طرح اشتغال‌زایی در ۱۰۰ روستای خراسان رضوی

تسهیلگر بنیاد برکت در خراسان رضوی گفت: با توجه به آن که بخشی از مناطق خراسان رضوی از جمله منطقه بردسکن در حاشیه کویر نمک، به عنوان مناطق کویری شناخته می‌شوند برای رونق گرفتن دامپروری سنگین، حدود ۷۵ میلیارد ریال تسهیلات برای پرورش هزار نفر شتر پرداخت شده است.

اشتغالزایی در هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج

مرتضی قاسمی هدک گفت: ورود بنیاد برکت به حوزه طرح‌های اشتغال‌زایی در مناطق محروم خراسان رضوی نقش بسیار موثری در ایجاد اشتغال در این مناطق را داشته است.

وی ادامه داد: بر همین اساس و از سال ۱۳۹۸ فعالیت خود را در بخش اجرا و تسهیلگری بنیاد برکت و در منطقه خلیل آباد، کاشمر، بردسکن و کوهسرخ آغاز کردم و در این مدت هزار و ۵۰۰ طرح اشتغال‌زایی در ۱۰۰ روستای این منطقه ایجاد شده است.

تسهیلگر بنیاد برکت در خراسان رضوی گفت: تمامی مشاغل در روستاهای مختلف این شهرستان بر اساس نیاز مردم منطقه و روستا ایجاد شده است.

قاسمی با اشاره به این که هیچ محدودیتی در رسته‌های شغلی این منطقه وجود ندارد افزود: براساس نیاز در این مناطق طرح‌های اشتغال‌زایی از جمله صنایع دستی، خیاطی، تولید کیف و پوشاک، تهیه نان محلی، سوپر مارکت، خدمات کشاورزی، ایجاد گلخانه‌های کوچک، مشاغل فنی همچون جوشکاری الکترونیکی راه اندازی شده است.

وی اظهار کرد: طرح‌های اشتغال‌زایی از مشاغل خرد در این حوزه شروع می شود و تا تکمیل زنجیره ارزش و تولید در بخش‌های مختلف ادامه یافته است به طور مثال امروز در حوزه زنجیره سبز هم در بخش بهره وری آب و ایجاد گلخانه‌های کوچک و بزرگ مقیاس ورود کرده ایم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه