سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

استاندار کرمانشاه:

۶۵۰ هکتار باغ مدرن در قصرشیرین احداث می‌شود

استاندار کرمانشاه اعلام کرد : از توافق اولیه برای اجرای طرح باغ مدرن ۶۵۰ هکتاری توسط هلدینگ سرمایه گذاری ماهان در شهرستان قصرشیرین عملیاتی شده است.

استاندار کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست با مدیران مجموعه هلدینگ سرمایه گذاری ماهان با اشاره به ظرفیت‌های بسیار گسترده منطقه قصرشیرین در حوزه‌های مختلف، گفت: قصرشیرین به دلیل برخورداری از اقلیم آب و هوایی بسیار مناسب، خاک حاصل خیز و منابع عظیم آبی طرح گرمسیری، از ظرفیت‌های بسیار مناسبی برای اجرای طرح های عظیم کشاورزی‌، صنایع تبدیلی و گردشگری برخوردار است.

وی افزود: همچنین منطقه آزاد قصرشیرین با ۷۲۰۰ هکتار وسعت، یک بستر مناسب و استثنایی برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف است‌.
استاندار کرمانشاه ادامه داد: علاوه‌ بر این، به برکت اربعین هر ساله شاهد تردد میلیونی زوار حسینی از خسروی هستیم و این مرز دارای آینده بسیار خوبی در این حوزه است.
 
وی با استقبال از سرمایه گذاری مجموعه ماهان در طرح ایجاد باغ مدرن در منطقه قصرشیرین عنوان کرد: این طرح در فاز اول در ۶۵۰ هکتار باغ مدرن اجرایی خواهد شد و در فازهای بعدی طرح های صنایع تبدیلی و گردشگری هم توسط این مجموعه اجرایی می شود.
صحرایی تاکید کرد: مدیریت استان کرمانشاه با تمام توان بسترهای لازم را برای عملیاتی شدن این پروژه در کوتاهترین زمان ممکن فراهم خواهد کرد.
وی همراهی اجتماعی در اجرای طرح های کلان استان را لازمه موفقیت این طرح‌ها برشمرد و گفت: این پروژه‌ عظیم در راستای بهبود معیشت و رونق اشتغال در منطقه اجرا می‌شود و لازم است حس همدلی، همراهی و مشارکت در مردم بومی منطقه هم ایجاد شود تا روند اجرایی آن ثمربخش باشد. 
استاندار کرمانشاه در ادامه تاکید کرد: تلاش می کنیم از ظرفیت هواپیمایی ماهان برای افزایش پروازهای فرودگاه کرمانشاه استفاد کنیم.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه