سرخط خبرها
  • پیشکسوت فوتبال: تیم ملی نیاز به یک پوست اندازی دارد
  • مستاجران همچنان در بلاتکلیفی نرخنامه اعلامی اجاره نامه و قرض الحسنه وزارت راه و شهرسازی
  • واریز جدید مطالبات گندم‌کاران تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۵
  • سردار موسوی: سیلی سخت و غیرمنتظره که دشمن دریافت کرد، پایانی ندارد
  • نصب المان مشت گره‌ کرده در میدان انقلاب تهران
  • نقال ۷۴ ساله: تنها مُرشد پرده‌خوانِ زنده منم
  • طلا از نقطه اوج گذشت
  • انتقاد تند نماینده مجلس از سانسور قالیباف/ صداوسیما نیازمند اصلاحات است
  • مهمان آفریقایی: با شهادت آیت‌الله خامنه‌ای، نور را از دست دادیم
  • تعطیلی رسمی بغداد به مناسبت مراسم تشییع رهبر شهید امت
  • تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن
  • تهدید آمریکا علیه کشورها درباره مراسم ادای احترام به امام شهید
  • برج خلیفه هنوز از زلزله جنگ می‌لرزد
  • تدفین خانواده رهبر شهید در حرم امام رضا (ع) پیش‌بینی شده است
  • در نجف و کربلا بر پیکر رهبر شهید نماز خوانده می‌شود
  • آخرین نماینده آسیا به مصر باخت
  • قالیباف: ایران خودش درباره دارایی‌هایش تصمیم می‌گیرد
  • ۱۵ هزار نفر از خبرنگاران، عکاسان، تصویربردان و مستند سازان داخلی و خارجی، این مراسم را پوشش می دهند
  • سی ان ان: پیش بینی می شود میلیون ها نفر در مراسم تشیع رهبر ایران شرکت کنند
  • شهرداری تهران: ۳هزار و ۴۰۰ دستگاه اتوبوس آماده خدمات رسانی

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور:

عملیات طوفان‌الاقصی نقطه عطفی در تاریخ شد

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: عملیات طوفان‌ الاقصی نقطه عطفی در تاریخ و ۱۵ مهر یوم‌الله دیگری برای ملت مظلوم فلسطین شد و اکنون ملت‌ها متوجه شدند که مردم مظلوم فلسطین طی این مدت چه ظلم فراوانی را متحمل شدند.

حسینی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، سید محمد حسینی در دهمین یادواره ۱۴۰ شهید هنرمند مازندران در ساری، اظهار داشت: اگر امروز کشورمان به پیشرفت‌های بزرگی دست یافته و در دنیا نیز حرفی برای گفتن دارد، این مهم به برکت خون شهدا حاصل شده که به ما درس استقامت و پایداری در برابر مشکلات دادند.

وی با اشاره به دو هزار و ۱۰۰ شهید هنرمند در کشور، ادامه داد: شهدا مختص زمان خاصی نیستند و از مکتب آنها می‌توان در راه دستیابی به سعادت دنیا و آخرت استفاده کرد.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با بیان این‌که شهدا با نثارخون پاک خود کشورمان را بیمه کردند، گفت: به برکت ایثار رزمندگان اسلام و خون پاک شهدا، نظام اسلامی در مسیر توسعه و پیشرفت قرار گرفته است.

وی با اشاره به دسیسه‌های سازمان‌یافته دشمنان برای ضربه زدن به کشورمان، افزود: نظام اسلامی به برکت خون شهدا و با درایت رهبری و تبعیت محض مردم از فرامین ولی فقیه، ثابت و استوار به حیات جاودانه خود ادامه خواهد داد.

حسینی در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم ترویج و نهادینه کردن فرهنگ شهید و شهادت در جامعه تأکید کرد و بیان داشت: رمز بقا و ثبات نظام اسلامی در گرو تحقق این امر مهم است. ما موظفیم فرهنگ شهادت را حفظ و برای نسل‌های جدید تبیین کنیم تا در دنیا و آخرت شرمنده شهدا نباشیم. آن‌ها از تمام هستی خود گذشتند تا ما اکنون در امنیت باشیم.

وی با بیان این‌که شهدا در تمام فضایل انسانی الگوی کاملی برای بشریت هستند، خاطرنشان کرد: شهدا با داشتن روحیه بالا، گوش به فرمان رهبری بودند و همواره به دیگران نیز سفارش می‌کردند که پشتیبان نظام باشند. بی‌تردید با الگوبرداری از شهدا هرگز گمراه نخواهیم شد.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور؛ اخلاص در عمل، نیکی به پدر و مادر، صبر، استقامت، گوش به فرمان رهبری بودن و ارادت به خاندان عصمت و طهارت را از جمله ویژگی‌های بارز شهدا برشمرد و اظهار داشت: شهدا با رزق حلال بزرگ شدند، هیچ تعلق خاطری به دنیا نداشتند، با وارستگی در برابر دشمن سینه سپر کردند و به فیض عظیم شهادت نائل آمدند و اگر در حرکت شهدا غیر اخلاص هدف دیگری بود، این همه در بین مردم عزیز نبودند.

وی با اشاره به مقاومت مردم فلسطین در نبرد با رژیم غاصب صهیونیستی، تصریح کرد: عملیات طوفان‌الاقصی نقطه عطفی در تاریخ و ۱۵ مهر یوم‌الله دیگری برای ملت مظلوم فلسطین شد و اکنون ملت‌ها متوجه شدند که مردم مظلوم فلسطین طی این مدت چه ظلم فراوانی را متحمل شدند.

حسینی افزود: رزمندگان فلسطینی در این عملیات موفق شدند رژیم صهیونیستی را از نظر اطلاعاتی، عملیاتی و حتی رسانه‌ای با شکست سنگینی مواجه کنند.

وی بیان داشت: ملت ایران این افتخار را دارد که همیشه از مردم مظلوم فلسطین حمایت کرده و اکنون نیز تمام مردم و آزادی‌خواهان جهان از پیروزی رزمندگان فلسطین در این عملیات حمایت می‌کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه