سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

کارگاه ساختمانی متخلف در زاهدان تعطیل شد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: یک کارگاه ساختمانی که مسائل ایمنی را رعایت نمی‌کرد، با حکم مقام قضایی پلمپ شد.

کارگاه متخلف

به گزارش خبرگزاری موج سیستان و بلوچستان؛ حامد آرامش اظهار داشت: بر اساس مواد ۸۵، ۹۶ و ۱۰۵ قانون کار، بازرسان کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در قالب گشت مشترک با دستگاه های وظیفه مدار، اقدام به بازدیدهای سرزده از کارگاه های ساختمانی می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه در این بازدیدها رعایت اصول ایمنی و بهداشت کار طبق قوانین و مقررات مورد توجه قرار دارد، افزود: از ششم اردیبهشت ماه امسال طرح ویژه بازرسی از کارگاه های ساختمانی در سراسر کشور آغاز که تا به امروز حدود ۷۱ مورد بازرسی در قالب این طرح در سیستان و بلوچستان انجام شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه در هر موضوعی پیشگیری بهتر از درمان است و این مهم در بخش رعایت قوانین و مقررات ایمنی و بهداشت کار از اهمیتی فزاینده ای برخوردار است، یادآور شد: بر این اساس طی بازدید سرزده تیم بازرسی کار این اداره کل از کارگاه های ساختمانی سطح شهر زاهدان، یک کارگاهی که بر خلاف آیین نامه های حفاظت و بهداشت اقدام کرده و موارد خطرناک و ناایمن مشاهده شده بود، با پیگیری این اداره کل و دستور مقام قضایی تعطیل شد. آرامش گفت: دستور رفع تعطیلی این کارگاه در صورتی صادر خواهد شد که بازرس کار، رفع نواقص و معایب موجود را تایید کند.

وی ادامه داد: عمده حوادث ناشی از کار در بخش کارگاه های ساختمانی رخ می‌دهد و بر این اساس با پیمانکاران و مالکان طرح های ساختمانی که ایمنی و بهداشت کار را رعایت نکنند، بدون اغماض و مسامحه با آنها برخورد خواهد شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه