سرخط خبرها
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس:

میراث‌ فرهنگی ناملموس گل و گلاب داراب ثبت جهانی می‌شود

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس از تهیه و تدوین پیش‌نویس طرح مطالعاتی میراث‌ فرهنگی ناملموس گل و گلاب داراب به منظور ثبت ملی و جهانی آن خبر داد.

جشنواره گل و گلاب

به گزارش خبرگزاری موج فارس، محمدجواد عسکری در یازدهمین جشنواره گل و گلاب داراب که با حضور سرپرست وزارت جهاد کشاورزی و مدیران استانی و شهرستانی در دانشکده کشاورزی و منابع‌ طبیعی داراب برگزار شد با تاکید بر اینکه کشت محصولات کم‌آبر در مناطق مختلف این شهرستان یکی از برنامه‌های اجرایی حوزه کشاورزی محسوب می‌شود، مطرح کرد: بیش از ۷ هزار هکتار از اراضی مستعد کشاورزی این منطقه در زمینه گل محمدی به صورت آبی و دیم در حال کشت می‌باشد که تاکنون بزرگترین کشت دیم دنیا را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به اهمیت ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در شهرستان داراب، ادامه داد: داراب با سطح کشت بالا و میزان برداشت قابل توجهی که در روستاهای آن در حال بهره‌برداری است بایستی صنایع تبدیلی آن در زمینه فرآوری گل محمدی ایجاد بشود تا امکان افزایش ارزش این محصولات فراهم شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در رابطه با برگزاری جشنواره گل و گلاب داراب افزود: قابلیت‌های بخش کشاورزی این منطقه امکان برگزاری رویدادهای گردشگری را برای مردم بومی این منطقه و همچنین سراسر کشور فراهم کرده است که امروز پس از چندین سال وقفه به دلیل بیماری فراگیر کرونا شاهد برگزاری یازدهمین جشنواره گل و گلاب شهرستان داراب هستیم.

جشنواره گل و گلاب داراب فارس

وی اضافه کرد: رویداد محوری یکی از راهکارهای معرفی فرهنگ بومی مناطق مختلف در کشور بوده که ارزش‌های پنهان و هنر بومیان را به گردشگران معرفی خواهد کرد و خوشبختانه جشنواره مذکور سهم بسزایی در زمینه دستاوردهای فرهنگی و اقتصادی برای بهره‌برداران تولیدکننده و عرضه‌کننده گل و گلاب داشته است.

نماینده داراب و زرین‌دشت خام‌فروشی این محصول را یک آسیب در بخش اقتصاد کشاورزی دانست و گفت: با برنامه‌ ریزی‌های صورت گرفته تلاش داریم تا بتوانیم با ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی از خام‌فروشی گل محمدی جلوگیری نماییم و در این راستا بسترهای لازم سرمایه‌ گذاری نظیر زیر ساخت‌هایی مانند زمین، تسهیلات و مجوزهای قانونی نیز فراهم شده است. 

عسکری از فرآیند تهیه طرح مطالعاتی میراث‌ فرهنگی ناملموس گل محمدی خبر داد و خاطر نشان کرد: این اقدام در راستای ثبت ملی و جهانی میراث‌فرهنگی ارزشمند شهرستان داراب است که با محقق شدن اهداف آن گام بزرگی در زمینه ارتقای فرهنگی و تامین نیاز مصرف‌کنندگان داخلی و خارجی برداشته می‌شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در پایان نسبت به اهمیت جایگاه صادراتی محصولات و فرآورده‌های گل محمدی، گفت: با عرضه این محصولات و فرآورده‌های آن در بازارهای داخلی و بین‌المللی نیز امکان خلق ثروت برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان فراهم می‌شود که در افزایش توان اقتصادی بومیان منطقه و ارزآوری به کشور نقش‌آفرین است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه