سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

امام جمعه میناب عنوان کرد؛

ماشین های حامل سوخت امنیت مردم را گرفته‌اند/مسئولین تصمیم جدی بگیرند

امام جمعه میناب با بیان اینکه مسئولین تصمیم جدی برای مرتفع شدن قاچاق سوخت بگیرند گفت: ماشین های حامل سوخت در میناب و شرق استان امنیت مردم را گرفته‌اند.

محسن+ابراهیمی

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، حجت الاسلام و المسلمین محسن ابراهیمی امام جمعه میناب ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه با تبریک دهه کرامت و میلاد با سعادت حضرت معصومه(س) گفت: جوانی و پویایی جمعیت لازمه پیشرفت، توسعه، استقلال و امنیت کشورها است.

به گفته وی، جمعیت در استقلال کشور نقش اساسی دارد و افزایش نرخ باروری محور اصلی است.

حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی اظهارداشت: برای افزایش جمعیت باید در جامعه فرهنگ سازی شود و مسئولین با در نظر گرفتن تسهیلات مربوطه در این حوزه کمک کنند.

وی در ادامه افزود: ارتش غیور کار بزرگی انجام داد و مسافت طولانی ۷۰هزار کیلومتر را شجاعانه و با اقدام بسیار خوب طی کرد، این نقطه عطفی در صنعت دریانوردی بوده و مزایای بسیاری برای نظام خواهد داشت.

امام جمعه میناب با تاکید بر اینکه اینکه موضوع قاچاق سوخت در شرق استان به ویژه میناب باید حل شود، عنوان کرد: میناب تبدیل به مسیر عبور قاچاقچیان سوخت شده که این موضوع عوامل متعددی دارد.

حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی با بیان اینکه ماشین های حامل سوخت در میناب و شرق استان امنیت مردم را گرفته‌اند، تاکید کرد: مردم این شهرستان چه گناهی کرده‌اند که هر هفته داغدار عزیزان خود شوند، تاکی این وضعیت باید ادامه داشته باشد.

امام جمعه میناب در پایان با اشاره به اینکه موضوع سوخت باید به صورت کارشناسی به آن پرداخته شود گفت: مسئولین استانی و کشوری، شورای تامین استان، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی تصمیم جدی برای مرتفع شدن قاچاق سوخت بگیرند تا هر هفته شاهد داغدارشدن خانواده‌ها نشویم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه