سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

مدیرکل ثبت احوال کرمانشاه:

رشد جمعیت استان کرمانشاه نیم درصد است

مدیرکل ثبت احوال استان کرمانشاه در خصوص آمار ثبت احوال استان در سال ۱۴۰۱ با اشاره به آمار تولد و فوت گفت: رشد جمعیت استان کرمانشاه نیم درصد است.

رشد جمعیت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه، صادق خدادادی در خصوص آمار ثبت احوال استان در سال ۱۴۰۱ با اشاره به آمار تولد و فوت افزود: رشد جمعیت استان کرمانشاه نیم درصد است به طوری که در سال ۱۴۰۱، تعداد ۲۴ هزار و ۲۶۲ مورد تولد و ۱۲ هزار ۴۴۸ مورد فوت در استان کرمانشاه ثبت شد.

 

۱۲۰ هزار کرمانشاهی در انتظار صدور کارت هوشمند ملی

وی در ادامه ارائه آمار خود از منتظر بودن ۱۲۰ هزار کرمانشاهی برای دریافت کارت هوشمند ملی خبر داد و گفت: در مجموع یک میلیون و ۶۶۰ هزار درخواست صدور کارت هوشمند ملی در استان داشته ایم که برای یک میلیون و ۵۲۴ هزار و ۳۲۳ نفر کارت هوشمند صادر شده است.

خدادادی افزود: برای تمام کسانی که تا پایان بهمن ماه ۱۳۹۹ در خواستشان را ثبت کرده اند کارت صادر شده است ضمن اینکه برای حدود ۳۰ هزار کرمانشاهی کارت ملی هوشمندشان صادر شده اما با وجود ارسال پیامک، برای دریافت کارت خود مراجعه نمی کنند.

وی در خصوص علت تاخیر در صدور کارت هوشمند ملی نیز گفت: با راه اندازی یک کارخانه تولید فیزیک کارت در تهران این مشکل حل شده و با کیفیت تر از قبل در حال صدور کارت هستیم.

مدیرکل ثبت احوال کرمانشاه در ادامه با اشاره به قانون مجلس در خصوص صدور شناسنامه ایرانی برای فرزندان اتباعی که مادر ایرانی دارند، گفت: تاکنون برای حدود ۴۰۰ نفر از این افراد در استان شناسنامه ایرانی صادر شده است.

خدادادی همچنین از تنظیم ۷۹ سند ولادت برای افراد با مادر ایرانی و پدر خارجی در سال گذشته خبر داد و افزود: همچنین ۲۴ سند ولادت و نیز ۱۹ سند وفات اتباع خارجی در سال ۱۴۰۱ صادر شده است.

مدیرکل ثبت احوال کرمانشاه خانم ها را بیشترین متقاضیان تغییر نام در استان معرفی کرد و افزود: طبق قانون هر شخصی یک بار در تمام عمر می تواند طبق شرایط خاص نامش را تغییر بدهد و البته تغییر نام خانوادگی شرایطش خاص تر است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه