سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

اورسجی:

درحال ترمیم و تدوین اساسنامه کنفدراسیون کبدی آسیا هستیم

اورسجی برنامه‌های کنفدراسیون کبدی آسیا و فدراسیون ایران را تشریح کرد.

کبدی

به گزارش خبرگزاری موج آذربایجان‌غربی، عباس اورسجی رئیس فدراسیون کبدی در ارومیه گفت: حضور نمایندگانی از استان آذربایجان‌غربی در رده‌های مدیریتی فدراسیون و حضور در کادرفنی و بازیکنان تیم ملی گواه ظرفیت بالای این استان در رشته کبدی است و میزبانی شهر ارومیه و استان آذربایجان‌غربی از مسابقت قهرمانی جوانان جهان در سال گذشته نیز نشان از این ظرفیت است.

وی افزود: با انتخاب تیم جدید هیات استان انتظار داریم با بهره گیری از انسجام و همدلی همه جامعه کبدی شاهد رشد بیش از پیش کبدی در آذربایجان‌غربی و در نقاط مختلف این استان باشیم.

رئیس فدراسیون کبدی ایران گفت: مسابقات قهرمانی کشور در رده‌های سنی مختلف در دو بخش آقایان و بانوان، برگزاری لیگ کبدی بعد از چند سال وقفه بدلیل کرونا، توجه به رده‌های سنی و اردوهای تیم‌های ملی برای حضور در بازی‌های آسیایی هانگژو در بحث داخلی از مهم‌ترین برنامه‌های ماست و در این خصوص بازی‌های آسیایی هانگژو که مورد توجه وزارت ورزش و جوانان و مردم است، بسیار اهمیت دارد.

رئیس کنفدراسیون کبدی آسیا در خصوص برنامه‌های آتی‌اش در سمت ریاست آسیا اظهار کرد: ترمیم و تدوین اساسنامه کنفدراسیون کبدی آسیا به عنوان اولویت و انتخابات هیات رئیسه و مدیران کنفدراسیون، برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا در بخش آقایان و بانوان و برگزاری دوره‌های مختلف آموزشی درخصوص داوران از جمله برنامه‌های مهم ما در کنفدراسیون کبدی آسیاست و امیدواریم بتوانیم این رشته ورزشی را بیش از گذشته فعال کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه