سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

امام جمعه چالوس:

نیاز اساسی جامعه اسلامی ما، جهاد تبیین است

امام جمعه چالوس گفت: امروز نیاز اساسی جامعه اسلامی ما، جهاد تبیین است و اینجا وظیفه و تکلیف بر همه نخبگان و چهره‌های علمی است.

جلسه همایش ملی جهاد تبیین در چالوس

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، حجت الاسلام والمسلمین سید داود موسوی در نشست خبری با خبرنگاران با قدردانی از همه کسانی که برای برگزاری همایش علمی و ملی جهاد تبیین تلاش کردند، اظهار داشت: مقام معظم رهبری در بحث جهاد تبیین، فرمایشات زیبا، کامل و جامعی داشتند.

 وی ادامه داد: پس از اتمام جنگ تحمیل و جهاد اصغری که بر ایران اسلامی ما پیش آمده بود، مردم ایران توانستند در آن جنگ نابرابر که باید به نوعی آن را جنگ جهانی سوم بر علیه ایران اسلامی بدانیم، آرام آرام این‌ طور به نظر می‌رسید که آن ایثارگری‌ها و حضور حماسی مردم در حال کمرنگ شدن است.

امام جمعه چالوس با اشاره به اینکه در قرآن مجید و در سوره مبارکه الفرقان آیه ۵۲ از جهاد تبیین به عنوان جهاد کبیر یاد شده است، تصریح کرد: در جهاد کبیر نیازی به لشگرکشی نیست بلکه هر یک از انسان عاقلی می‌تواند برای تبیین مسائل دین، ارزش‌ها و رخنه‌هایی که در جامعه به وجود می‌آید، می‌تواند ورود کند.

وی عنوان داشت: اگر در مسائل جهاد کبیر همه نخبه‌ها، چهره‌های علمی، دانشگاهی و در هر صنفی و جایگاهی ورود پیدا کنند می‌ توانند بسیاری از دغدغه‌ها را رفع کنند.

حجت الاسلام موسوی بیان داشت: امروز نیاز اساسی جامعه اسلامی ما، جهاد تبیین است و اینجا وظیفه و تکلیف بر همه نخبگان و چهره‌های علمی است.

وی درباره جهاد کبیر در حوزه اجتماعی افزود: بحث حجاب که یکی از دستورات مسلم قرآن است و در قرآن آمده است که باید در این زمینه جهاد تبیین کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه