سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

۶ هزار طرح در سیستان و بلوچستان تسهیلات اشتغال دریافت کردند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته در مجموع به ۶ هزار طرح از محل منابع بانکی مشاغل خانگی و جزء ۲ بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه، در این استان تسهیلات اشتغال پرداخت شد.

جلسه

به گزارش خبرگزاری موج سیستان و بلوچستان، حامد آرامش در دومین جلسه کارگروه تخصصی اشتغال استان در سال ۱۴۰۲ بیان کرد: دولت سیزدهم برای حمایت از توسعه کارآفرینی، ایجاد اشتغال و رشد تولید تسهیلات ارزان قیمت برای متقاضیان در نظر گرفته است که عمدتا در حوزه مشاغل خانگی، کسب و کارهای نوپا، شرکت های تعاونی و مشاغل پرکشش و زود بازده مصرف می شود.

وی افزود: بر این اساس سال گذشته از محل منابع تسهیلات مشاغل خانگی، یکصد و یازده میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به سیستان و بلوچستان ابلاغ شد که تا پایان سال، بیش از ۹۷ میلیارد تومان توسط بانک های عامل به یک هزار و ۱۷۰ طرح پرداخت شده است و مابقی نیز تا زمان ابلاغ تسهیلات اشتغال سال ۱۴۰۲، پرداخت خواهد شد.

دبیر کارگروه تخصصی اشتغال استان گفت: تسهیلات جدید مشاغل خانگی با توجه به عملکرد سال گذشته استان‌ها و ظرفیتی که استان‌ها در مشاغل خانگی دارند، در نظر گرفته می‌شود و با اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، امسال همه استان‌ها افزایش پرداختی تسهیلات را خواهند داشت. آرامش ادامه داد: یکی از برنامه‌های اصلی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تمرکز بر توسعه کمی و کیفی پشتیبان است تا شاهد شکل‌گیری شبکه‌های مشاغل خانگی از تولید تا عرضه باشیم.

وی جزء ۲ بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه را از دیگر منابع بانکی برای پرداخت تسهیلات ارزان قیمت اشتغال بیان کرد و افزود: از این محل نیز، چهار هزار و ۷۸۳ طرح در سال گذشته تسهیلات دریافت کرده اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان میزان اشتغال ایجاد شده از محل منابع تسهیلات مشاغل خانگی و جزء ۲ بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه را تا پایان سال گذشته، حدودا شش هزار و ۴۰۰ نفر اعلام کرد.

آرامش اظهار داشت: بزودی تسهیلات اشتغال خانگی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بانک مرکزی به استان ها ابلاغ خواهد شد و امیدواریم با هم افزایی دستگاه های اجرایی و بانک های عمل شاهد جذب حداکثری منابع و در نتیجه رشد اشتغال استان باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه