سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

مدیرعامل آب منطقه‌ای اصفهان خبرداد؛

توقیف ۶۲۴ ادوات برداشت و دستگاه حفاری غیرمجاز آب در استان اصفهان

مدیرعامل آب منطقه‌ای اصفهان از توقیف ۶۲۴ ادوات برداشت و دستگاه حفاری غیرمجاز آب در استان خبر داد.

توقیف ادوات برداشت اب

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، حسن ساسانی در حاشیه بازدید معاون تلفیق و امور تنظیم‌گری شرکت مدیریت منابع آب ایران و مدیر حوضه آبریز رودخانه زاینده‌رود گفت: ۳۰۰دستگاه حفاری غیر مجاز آب و ۳۲۴  ادوات غیر مجاز برداشت آب سطحی از سال ۱۴۰۱ تا کنون در استان اصفهان توقیف شده است.

وی میزان برآورد ارزش ریالی توقیفات صورت گرفته را ۱۲ میلیارد و ۸۵ میلیون تومان اعلام و تصریح کرد: اجرای احکام اعم از تخلیه منصوبات غیرمجاز، پر، مسدود و مسلوب المنفعه چاه‌های غیرمجاز به صورت جدی در استان اصفهان پیگیری می شود و تا کنون از ۱۶ هزار و ۵۰۰ مورد تخلف لحظه ای در زمینه حفاری یا برداشت آب جلوگیری شده است.

ساسانی با اشاره به دریافت گزارش های مردمی به صورت شبانه روزی از طریق سامانه ۳۸۴۸ افزود: طی دو سال اخیر بیش از ۳۹ هزار مورد تماس مردمی از سراسر استان اصفهان دریافت و ثبت شده است.

وی با تأکید بر تسهیل ارتباط با مردم تصریح کرد: ثبت و رسیدگی به هر گونه تخلفات آبی از طریق سامانه تلفنی ۳۸۴۸ امکان پذیر است.

گفتنی است، مهندس علیرضا الماسوندی، معاون تلفیق و امور تنظیم‌گری شرکت مدیریت منابع آب ایران و مدیر حوضه آبریز رودخانه زاینده‌رود و حوضه‌های جنوب‌غربی فلات در سفر خود به اصفهان از یگان حفاظت و سامانه ۳۸۴۸ شرکت آب منطقه ای اصفهان بازدید کرد.

اب منطقه اصفهان

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه