سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان:

حضور ۱۷ هزار دانش آموز کردستانی در امتحانات نهایی کشوری

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان گفت: امسال ۱۷ هزار و ۲۳۱ دانش آموز دوره متوسطه در امتحانات نهایی حضور پیدا می کنند که به صورت الکترونیک خواهد بود.

آموزش و‌پرورش

به گزارش خبرگزاری موج کردستان؛ هاشم ناظمی جلال روز شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش کردستان اظهار کرد: در ایام هفته بزرگداشت معلم برنامه‌های متنوعی برای پاسداشت خدمات معلمان در استان برگزار شد که فردا اختتامیه این برنامه‌ها با تقدیر از ۶۲ معلم برگزیده استانی برگزار خواهد شد.

وی در ادامه سخنان خود افزود: امتحانات نهایی جزو برنامه‌های حساس آموزش و پرورش است چون ۴۰ درصد در کنکور دانش آموزان تأثیر گذار است.

ناظمی جلال خاطرنشان کرد: سال تحصیلی گذشته ۱۱ هزار و ۵۰۱ دانش آموزکردستانی در آزمون نهایی شرکت کردند که امسال این تعداد با افزایش بیش از پنج هزار نفری مواجه شده است.

وی افزود: در سال تحصیلی جاری با توجه به الکترونیکی برگزار شدن این آزمون باید زمینه‌های لازم برای مشارکت ۱۷ هزار و ۲۳۱ دانش آموز فراهم شود.

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان اظهار کرد: آزمون نهایی دانش آموزان کردستانی در ۱۰۱ حوزه برگزار خواهد شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه