سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

فرماندار بندرعباس خبر داد؛

تسریع در روند اجرایی پروژه های نهضت ملی مسکن

فرماندار شهرستان بندرعباس در جلسه فوق‌العاده شورای معاونین بر تسریع در روند اجرایی پروژه های طرح نهضت ملی مسکن تاکید کرد.

فرماندار بندرعباس

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، محمد مُرودی فرماندار بندرعباس با بیان اینکه یکی از اولویت‌های مهم دولت ساخت سالانه بیش از یک میلیون مسکن است بر تسریع در روند اجرایی پروژه‌های نهضت ملی مسکن تاکید کرد.

فرماندار بندرعباس با تأکید براینکه روند اجرای پروژه نهضت ملی مسکن باید به عنوان یکی از اهداف مهم دولت تسریع و تدابیر زیر ساختی با جدیت بیشتری  دنبال شود، ابراز داشت: در شهر بندرعباس بیشترین میزان  مشارکت در این طرح را داشته ایم که همواره امیدواریم در سایر بخش ها با همکاری و همیاری مردم و دستگاه های اجرایی شهرستان بتوانیم قدم بزرگی جهت خدمت به شهروندان بر داریم.

وی ضمن تشکر و قدردانی از همراهی و حمایت های استاندار هرمزگان افزود: برای جلب رضایت حداکثری متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن باید احداث واحدها با درنظر گرفتن زیرساخت ها و کیفیت مورد نیاز باشد.

مُرودی با اشاره به اینکه ساخت مسکن در اولویت و توجه دولت بوده و باید به این مساله توجه کرد که مسکن در بخش‌های مختلف اجتماعی اثرگذار است گفت: همکاری و هماهنگی همه دستگاه‌های اجرایی برای اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن در مناطق مختلف شهرستان بندرعباس لازم و ضروری است  و مدیران با جدیت تمام باید پیگیر امورات در جهت تسریع در روند طرح نهضت ملی مسکن باشند.

نماینده عالی دولت در شهرستان ضمن قدردانی از زحمات بخشداران بندرعباس تاکید کرد: اطلاع رسانی به متقاضیان نهضت ملی مسکن  در شهر و روستا برای ادامه تکمیل روند ثبت‌نام طرح به صورت مطلوب انجام گیرد تا متقاضیان مسکن بتوانند با اجرای این طرح صاحب خانه شوند.

 در پایان این جلسه معاونان و بخشداران برنامه های بلند مدت و کوتاه مدت خود را در جهت خدمت رسانی مطلوب به شهروندان تشریح کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه