سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

مدیرکل مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور:

فاز دوم غربالگری مراکز مشاوره اجرا می‌شود

مدیرکل مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور با حضور بر خط در هشتمین گرامیداشت روز روانشناس و مشاور، از اجرای فاز دوم غربالگری مراکز مشاوره خبر داد.

وحیدنیا بهزیستی اصفهان

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، بهزاد وحیدنیا با اشاره به برنامه‌های سازمان بهزیستی در راستای ارتقاء و توسعه خدمات مشاوره و روانشناسی گفت: غربالگری مراکز مشاوره در راستای  کیفی‌سازی خدمات روانشناختی در کشور در دو فاز اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه لازم است برآورد اولیه‌ای از شرایط پایه و وضعیت فعالیت روانشناسان در مراکز و حضور متخصصین و وضعیت نظارت‌های داخلی به دست آید، افزود: فاز اول در سال گذشته اجرا و در سال جاری فاز دوم غربالگری مراکز مشاوره در دستور کار قرار می‌گیرد.

وحیدنیا ادامه داد: در این فاز، نظارت‌های محتوایی چون؛ چگونگی وضعیت ثبت اطلاعات در سامانه، روند مداخلات تخصصی و برنامه‌های بازآموزی و توسعه خدمات روانشناسی به صورت فاز به فاز اجرا خواهد شد.

مدیرکل مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به ورود واژه "روانشناس ایستاده" به ادبیات روانشناسی اظهار کرد: ضرورت دارد به نقش‌های اجتماعی روان‌شناسان توجه بیشتری به عمل آید لذا؛ مفهوم روان‌شناس «ایستاده»، با چنین قصدی ارائه شده است.

وی گفت: «ایستاده»، نه به معنی سکون و از حرکت باز ایستادن و نه به مفهوم ایستادگی، بلکه نقطه مقابل نشستن و به معنای به حرکت درآمدن، پویایی، با احساس مسئولیت بیشتر و موثربودن در نقش‌های پیشگیرانه و اجتماعی است.

وحیدنیا؛ نگاه پیشگیرانه، پیوستاری و سیستمی را سه نوع نگاه در روانشناسی عنوان و تصریح کرد: برای رسیدن به جایگاه درست و حرفه‌ای این رشته، لازم است روانشناسان کناریکدیگر با به کارگرفتن داده‌های علمی، مداخلات موثرتری را به کار گیرند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه