سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

رئیس هیأت مدیره خانه مطبوعات کشور:

دبیر حق اخراج خبرنگار را نداشت / رئیس فدراسیون کشتی باید از اهالی رسانه مازندران عذرخواهی کند

رئیس هیأت مدیره خانه مطبوعات کشور گفت: رئیس فدراسیون کشتی باید در سریع‌ترین زمان ممکن از اهالی رسانه مازندران بابت چنین اتفاقی عذرخواهی کند، زیرا طبق قانون مطبوعات، در صورت شکایت خبرنگار از ایشان اوضاع خوبی در انتظار آینده کاری رئیس فدراسیون مشاهده نمی‌شود.

علیرضا دبیر در مازندران

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، ساسان شیخی، برخورد رئیس فدراسیون کشتی با خبرنگار در جلسه مجمع هیأت کشتی مازندران را غیراخلاقی در قانون مطبوعات دانست و اظهار داشت: بر اساس قانون مطبوعات؛ هیچ کسی حق ندارد خبرنگاری را از تهیه و انعکاس خبر منع کند.

وی با اشاره به اینکه افراد حاضر در مجمع کشتی مازندران بدون دعوت حاضر نشدند، ادامه داد: رئیس فدراسیون کشتی این اجازه و حق را ندارد که کسی را از جلسه اخراج کند.

رئیس هیأت مدیره خانه مطبوعات کشور با بیان اینکه، بنده چندین بار فیلم صحبت‌ها و ماجرای رخ داده را دیدم، گفت: اولاً اتحاد و همدلی مردم مازندران را بار‌ها دیدیم و رئیس فدراسیون کشتی حق نداشت بگوید دعوا‌های شهرستانی در این استان وجود دارد و دوماً؛ خبرنگار اگر هم اشتباه کرده بود (که به نظر من نکرد) در واقع واکنش به ادبیات نامربوط رئیس فدارسیون کشتی نسبت به مردم ولایتمدار مازندران بوده و از ایشان عذرخواهی کرد، لذا طبق قانون مطبوعات علیرضا دبیر حق چنین برخوردی را با خبرنگار نداشته است.

وی با تکذیب اظهارنظر روابط عمومی فدراسیون کشتی در صدور این بیانیه که خبرنگار مورد نظر ورزشی نبوده، تصریح کرد: این هم صد در صد اظهار نظر اشتباه و بی مورد بوده، زیرا اگر چنین است چرا خبرنگار را به جلسه راه دادید؟ اگر در مواد قانونی تشکیل مجامع اشاره شده کسی ورود نکند، چرا خبرنگاران و اصحاب رسانه را دعوت کردید؟ حال که دعوت شدند و در جلسه حضور داشتند، رئیس فدراسیون طبق قوانین موجود در مطبوعات و مجامع ورزشی حق چنین برخوردی را نداشته است.

شیخی افزود: خبرنگاری که دیروز چنین برخورد زشتی با ایشان صورت گرفته بر اساس مفاد قانون مطبوعات می‌تواند با مراجعه به مراجع قضایی مرکز استان از رئیس فدراسیون کشتی طرح شکایت کند و طبق مواد اشاره شده در ذیل ماده فوق قانون مطبوعات کسی که مانع تهیه خبر خبرنگار شود از ۶ ماه تا ۲ سال انفصال خدمت دارد.

وی عنوان داشت: رئیس فدراسیون کشتی باید در سریع‌ترین زمان ممکن از اهالی رسانه مازندران بابت چنین اتفاقی عذرخواهی کند، زیرا طبق قانون مطبوعات، در صورت شکایت خبرنگار از ایشان اوضاع خوبی در انتظار آینده کاری رئیس فدراسیون مشاهده نمی‌شود.

وی در پایان تأکید کرد: با توجه به اینکه اهالی رسانه استان مازندران از فعالان این حوزه در کشور محسوب می‌شوندو بار‌ها و بار‌ها با فعالیت‌های درخشان خود این موضوع را به اثبات رساندند، بعنوان یک تشکل مطبوعاتی از طریق وزارت ورزش پیگیر این حرکت غیراخلاقی رئیس فدراسیون کشتی خواهیم بود و آقای دکتر شمسایی هم به عنوان مدیرکل مطبوعات داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بسیار زیبا تحلیل حقوقی و قانونی در محکوم کردن حرکت غیراخلاقی رئیس فدراسیون کشتی داشته اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه