سرخط خبرها
  • معاون وزیر صمت: برق صنایع تولیدی نباید قطع شود
  • اصفهان قهرمان پارادو میدانی بانوان ایران شد
  • ارزیابی خودروهای آسیب‌دیده در جنگ شتاب گرفت، ۷۲درصد خسارت ها پرداخت شد
  • پرشدگی ۶۵ درصدی سدهای کشور
  • ۴۴.۵۷ میلیارد مترمکعب آب وارد مخازن شد
  • مرگ تلخ یک کوهنورد در ارتفاعات
  • انفجار خط لوله گاز در تبریز
  • پزشکیان: اگر رهبری دستور می‌دادند مذاکره نشود قطعاً اطاعت می‌کردیم
  • دومینوی استعفا در جام‌جهانی ادامه دارد
  • موکب‌های نجف تا کربلا در آپارتمان‌های تهران
  • تأمین اجتماعی: تماس‌های تلفنی مشکوک کلاهبرداری است
  • بازرسی ویژه از پمپ‌بنزین‌ها
  • استقرار بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی برای خدمت‌رسانی به زائران در مصلا
  • موضعگیری جدید ترامپ علیه چین
  • تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
  • اوسمار از پرسپولیس جدا شد
  • |قالیباف: دسترسی بازرسان آژانس به سایت‌های بمباران شده کذب است
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز:

فاطمی امین یکشنبه برای پاسخگویی به استیضاح کنندگان به کمیسیون صنایع می‌رود

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز گفت: ازوزیر صمت خواسته شده تا برای پاسخگویی به سوالات تعدادی از نمایندگان مجلس در کمیسیون صنایع و معادن حاضر شود.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز

به گزارش خبرگزاری موج قزوین،لطف‌الله سیاهکلی نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز ضمن اعلام این خبر از سیدرضا فاطمی_امین، وزیر صمت خواسته شده تا برای پاسخگویی به سوالات تعدادی از نمایندگان مجلس در کمیسیون صنایع و معادن حاضر شود، گفت: مدت‌هاست که چند گروه از نمایندگان مجلس شورای اسلامی که بنده هم عضو یکی از این گروه‌ها هستم درخواست استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت را داشتند.

عضو کمیسیون صنایع یادآور شد: چنانچه نمایندگان استیضاح کننده از توضیحات وزیر قانع نشدند درخواست استیضاح در صحن علنی مجلس مطرح خواهد شد.

سیاهکلی بیان کرد: یکی از وعده های دولت سیزدهم ساماندهی قیمت خودرو بود که البته به اعتقاد نمایندگان مجلس کاری در خصوص آن انجام نشد و این موضوع از دلایلی بود که منجر به سوالات متعدد از وزیر صمت در سال ۱۴۰۱ شد که همچنین تا طرح استیضاح فاطمی امین نیز پیش رفت.

وی افزود:استیضاح وزیر صمت در سال ۱۴۰۱ چندین بار توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی از جمله بنده مطرح شد که با توجه به انتقاداتی که از عملکرد این وزارتخانه به ویژه در حوزه خودرو مطرح شده بود، در آغاز سال جدید نیز به دلیل سامان نیافتن این حوزه و افزایش قیمت خودرو و سرگردانی طرح واردات خودرو مجددا نمایندگان مجلس را بر آن داشت تا طرح استیضاح سیدرضا فاطمی امین وزیر صمت را در دستورکار خود قرار بدهند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه