مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی خبر داد:

تشدید پایش های محیط زیست از واحدهای صنعتی در ایام نوروز/ رعایت ضوابط زیست‌محیطی در اولویت صنایع باشد

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی از تشدید پایش‌های این اداره کل در ایام نوروز و تعطیلات به منظور کاهش بار آلودگی و افزایش سلامت عمومی جامعه خبر داد.

عکس محیط زیست.1

به گزارش خبرگزاری موج مرکزی، یوسف یوسفی، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت : بر اساس برنامه ریزی های به عمل آمده پایش های شبانه روزی اکیپ های پایش و نظارت اداره کل در طول ایام نوروز در سطح استان با جدیت تداوم خواهد داشت.

 وی هدف اصلی این پایش ها را بررسی وضعیت زیست محیطی صنایع و معادن استان، برخورد با واحدهای متخلف و شناسایی واحدهای آلاینده جدید و در نهایت کمک به کاهش بار آلودگی و افزایش سلامت عمومی جامعه است.

یوسفی با تاکید بر اینکه قانونگذار حفاظت و بهسازی محیط زیست و آیین نامه جلوگیری از آلودگی های ناشی از فعالیت واحدهای صنعتی، خدماتی و معدنی، پیشگیری و جلوگیری از هرگونه آلودگی محیط زیست را جزو وظایف سازمان حفاظت محیط زیست پیش بینی کرده است،افزود: رعایت ضوابط محیط زیستی یکی از شروط اصلی و لازم تداوم فعالیت‌های واحدهای صنعتی و خدماتی بوده و لازم است در این راستا اهتمام بیشتری داشته باشند. 

وی بیان کرد: درسال۱۴۰۱ بیش از ۲۶۳۸ واحد صنعتی و خدماتی مورد پایش و بازدید کارشناسی قرار گرفته اند و همچنین ۱۴۹ فقره اخطاریه رفع آلودگی صادر و تعدادی از واحدها نیز به دلیل عدم رعایت قوانین و مقررات محیط زیست و تداوم آلودگی محیط زیست جهت رسیدگی به مراجع قضایی معرفی شده اند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی اظهار داشت: در سال ۱۴۰۲ نیز امیدواریم توجه به محیط زیست  در اولویت واحدهای تولیدی و صنعتی قرار گیرد تا شاهد فرام شدن بستر مناسب جهت  تامین سلامتی مردم  و رفع دغدغه های زیست محیطی  باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه