سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام خبر داد؛

کمک ۱۶۰ میلیارد تومانی نیکوکاران به نیازمندان

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام گفت: مردم نیکوکار استان ایلام از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۱۶۰ میلیارد تومان به نیازمندان کمک کردند.

طاهری

به گزارش خبرگزاری موج ایلام، رضا طاهری با ارائه گزارشی از فعالیت ها و خدمات کمیته امداد در سال جاری گفت: مردم نیکوکار استان ایلام از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۱۶۰ میلیارد تومان برای کمک به نیازمندان در اختیار کمیته امداد قرار داده اند.

طاهری زمینه سازی برای کمک به ایتام و کودکان یتیم و نیازمند را یکی از اولویت های مهم کمیته امداد برشمرد و گفت: امسال تاکنون توسط حامیان نیکوکار ۳۱ میلیارد تومان به کودکان یتیم و نیازمند و خانواده های آنان کمک شده است.

وی با عنوان اینکه بیش از ۶۷ هزار نفر در استان ایلام مورد حمایت کمیته امداد هستند تصریح کرد: خدمات کمیته امداد در دو بخش حمایتی و توانمندسازی به این قشر ارائه می شود.

مدیرکل کمیته امداد تصریح کرد: در راستای توانمندسازی مددجویان در سه عرصه مهم اشتغال آفرینی، ساخت مسکن و خدمات فرهنگی امداد استان ایلام برنامه های متنوعی به نیازمندان ارائه می دهد که تنها در زمینه تأمین مسکن نیازمند امسال ۱۷۰۰ مورد خدمت عمرانی و مسکن انجام گرفته است و در هفته احسان و نیکوکاری نیز ۱۷۰ واحد مسکونی به مددجویان استان واگذار شد.

وی با اشاره به فعالیت تعداد زیادی از خیریه ها در استان گفت: خیریه ها نه تنها رقیبی برای امداد نیستند بلکه بعنوان پشتیبانی کننده خدمات امداد در ترویج فرهنگ خیر و احسان در جامعه بسیار موثر هستند .

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه