سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

سرپرست میراث‌فرهنگی کردستان خبر داد؛

اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد ریال برای توسعه گردشگری در کردستان

سرپرست میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان از اختصاص یک هزار میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت های گردشگری و مرمت ابنیه تاریخی در کردستان خبر داد.

میراث فرهنگی ،گردشگری وصنایع دستی کردستان

به گزارش خبرگزاری موج کردستان، منصور مهرزاد یک‌شنبه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: توسعه گردشگری کردستان با همراهی و تعامل رسانه‌ها محقق می‌شود.

وی افزود: مهمترین نقش رسانه حرکت و جهت دادن استان در تمام حوزه‌ها بر مدار توسعه است.

سرپرست میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان با بیان اینکه کردستان دارای ظرفیت‌های طبیعی و تاریخی بیشماری است، افزود: خبرنگاران می‌توانند با مطرح کردن مشکلات و کمبودها و از طرفی معرفی توانمندی‌های استان، در زمینه ارتقا و توسعه گردشگری، نقش بسیار مهم و تأثیرگذاری ایفا کنند.

مهرزاد افزود: برنامه‌ریزی‌های لازم برای ورود گردشگران و مسافران به کردستان در ایام نوروز انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه ٢٦ دستگاه در قالب ١٠ کمیته در ستاد اجرایی خدمات سفر با این اداره در ایام نوروز برای ارائه خدمات به مهمانان نوروزی فعالیت دارند، گفت: تاکنون ٤٠ جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر با بیش از ٣٥٠ مصوبه در سطح استان کردستان برگزار شده است.

مهرزاد از آمادگی کامل تأسیسات گردشگری کردستان برای میزبانی از مهمانان نوروزی خبر داد و بیان کرد: در حال حاضر پنج هزار و ٣٠٠ تخت در قالب ۳۲ هتل، ۲ هتل آپارتمان، ۲۴ مهمانپذیر، ٢٤ مجتمع گردشگری اقامتی ،۲ اقامتگاه سنتی و ٤٠ اقامتگاه بوم‌گردی در سطح استان برای اسکان و پذیرایی ازمسافران و گردشگران وجود دارد.

سرپرست میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کردستان گفت: همچنین ١٠٢ رستوران بین‌راهی، یک مرکز گردشگری سلامت و ٥٧ دفتر خدمات مسافرتی در استان فعالیت دارند.

مهرزاد حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را اولویت برنامه‌های این اداره کل عنوان کرد و گفت: بیش از هزار میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری، حفاظت و مرمت بناهای تاریخی و توسعه و ترویج صنایع‌دستی استان در نظر گرفته شده که تاکنون ۳۰ درصد آن تخصیص یافته است.

وی اظهار داشت: ثبت جهانی هورامان اقدامی مهم و ارزشمند بود که در مردادماه سال ۱۴۰۰ به‌عنوان بیست و ششمین میراث‌جهانی کشور ایران ثبت شد و خوشبختانه غار باستانی کرفتو نیز برای ثبت جهانی معرفی شده و کارهای مربوط به آن در حال پیگیری است که امیدواریم به‌عنوان دومین اثر جهانی استان در یونسکو ثبت و معرفی شود.

مهرزاد خاطرنشان کرد: واگذاری ٩ بنای تاریخی از طریق ماده ٢٧ به بخش خصوصی، افتتاح موزه مسجد دارالاحسان سنندج، تجهیز موزه حمام حاج صالح سقز، مرمت بناهای شاخص استان، برپایی ٧ نمایشگاه صنایع‌دستی در بناهای تاریخی کردستان، سامان‌دهی و راه‌اندازی مجتمع تولیدی صنایع‌دستی «تایله» سنندج با اشتغال‌زایی مستقیم بیش از ١١٠ نفر، اختصاص ١٢ هکتار زمین برای احداث نمایشگاه دائمی در تپه «پیرچنار» سنندج و تهیه محور تاریخی فرهنگی سنندج از جمله اقداماتی است که در سطح استان انجام شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه