سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

با حضور فعالان اقتصادی؛

احسان بابایی عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی شد

احسان بابایی مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت پترو آرسام پیشرو و رئیس هیات مدیره شرکت کارن پالایش پیشران نوین،عضو ائتلاف تحول و شفافیت و با حضور در ششمین دوره انتخابات اتاق بازرگانی قزوین مورد انتخاب فعالان اقتصادی قرار گرفت.

ائتلاف تحول و شفافیت3 (3)

به گزارش خبرگزاری موج قزوین، با پایان یافتن انتخابات ششمین دوره تعیین هیئت رئیسه اتاق بازرگانی نتایج اولیه شمارش آرای داو طلبان عضویت در هیات نمایندگان قزوین اعلام شد.

در این دوره از انتخابات اتاق بازرگانی قزوین، احسان بابایی مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت پترو آرسام پیشرو و رئیس هیات مدیره شرکت کارن پالایش پیشران نوین  مورد انتخاب فعالان اقتصادی قرار گرفت.

شرکت پترو آرسام پیشرو و شرکت کارن پالایش پیشران نوین از جمله شرکت های موفق در کشور بوده است که از سال ۹۶ برای ثبت شرکت و خرید زمین اقدام شد و کارخانه شرکت آرسام پیشرو ده هزار متر مربع وسعت دارد و حدود ۲۵ نفر در این کارخانه فعالیت می کنند و میزان صادرات سالانه حدود ۱۰ هزار تن به ارزش حدود ۴ میلیون دلار است.

در مجموعه ای ن شرکت ها روغن پایه ۱۰ و روغن پایه ۲۰ تولید می شود که برای تهیه انواع و اقسام روغن موتور و روغن دنده و انواع دیگر روغن تبدیل میشودو موضوعات مرتبط با آن مورد استفاده قرار می گیرد.

مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت پترو آرسام پیشرو ادامه داد:در زمینه بازار فروش از بابت تقاضا مشکلی نداریم و ۱۰۰ درصد روغن به خارج از کشور صادر می شود.

به دلیل شرایط خاص کشور که در تحریم بودیم صادرات برای ما می توانست خوب باشد اما برای تولیدات دیگر شاید کمتر این اتفاق می افتاد. در ۳ سال گذشته کارخانه های تصفیه روغن در کشور بسیار زیاد شده است.

ماده اولیه مهم ترین و مشکل ترین قسمت کار کارخانه تصفیه روغن است چرا که ماده اولیه این کارخانه ها، تهیه روغن های کارکرده یا سوخته است که بستگی به تردد ماشین ها اعم از سواری و کامیون دارد و این میزان روغن کارکرده برای تعداد کارخانه های موجود تصفیه روغن در کشور کم است.

احسان بابایی عضو ائتلاف3

با توجه به اینکه ماده اولیه زیاد در دسترس نیست و نمی می توان از جایی استخراج و یا وارد کرد و بستگی به تردد و مسافرت دارد، نسبت به سال گذشته با ۷۰ تا ۸۰ درصد ظرفیت کارخانه ما فعالیت دارد.

زمانی ماده اولیه تصفیه روغن یعنی روغن سوخته در دشت و بیابان دور ریخته می شد اما اکنون ارزش پیدا کرده و صادرات و ارزآوری به همراه دارد که روغن سوخته به روغن پایه تبدیل می شود که هم مصرف داخلی دارد و هم حجم بسیار زیادی از آن صادر می شود.

مزیت اقتصادی که کارخانه های صادر کننده تصفیه روغن برای کشور به همراه دارند بسیار زیاد است به طوری که اگر بر فرض صد کارخانه تصفیه روغن را در کشور در نظر بگیریم و سالانه ۳ میلیون دلار ارزآوری داشته باشند در مجموع ۳۰۰ میلیون دلار میشود که عدد کمی نیست.

احسان بابایی عضو ائتلاف2

شرکت کارن پالایش پیشران نوین نیز با ۱۰ درصد ظرفیت بیشتر و با سیستم های خاک زنی و مرحله فاینال با حرارت غیرمستقیم و به روز تر با حدود ۳۰ نفر اشتغال راه اندازی شده است. ذکر این نکته خالی از این لطف نیست مجموع صادرات دو شرکت پترو آرسام پیشرو و کارن پالایش پیشران نوین، رقمی در حدود ۱۰ میلیون دلار در سال است.

ائتلاف تحول و شفافیت1

درباره پترو آرسام پیشرو

 گفتنی است؛شرکت پترو آرسام پیشرو پس از اخذ مجوزهای مربوطه واحد تولیدی خود را در ناحیه صنعتی چرمسازی (اشتهارد) تاسیس نمود. پس از راه اندازی و کسب استانداردهای لازم فعالیت خود را در زمینه تولید انواع روغن های پایه (s_(n 150) ،s_(n 300) و . . ) و روغن های صنعتی (هیدرولیک ، گرافیک ، دنده و . . ) آغاز نمود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه