سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

جاوید عباسی:

مبارزه با سن غلات در فارس آغاز شد

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از آغاز مبارزه با سن غلات در این استان خبر داد و گفت: در حال حاضر جمعیت سن مادری در شهرستان های لارستان و جویم به نُرم مبارزه رسیده است.

آفت+سن+گندم

به گزارش خبرگزاری موج فارس، جاوید عباسی مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه در سال زراعی جاری ریزش سن غلات از اماکن زمستان گذرانی از سیزدهم بهمن ماه در شهرستان های جنوبی از جمله خنج و لارستان مشاهده شد، تصریح کرد: مبارزه با این آفت از اوایل اسفندماه آغاز شده است.

وی با تاکید بر اینکه خسارت سن غلات می تواند در کاهش عملکرد و کیفیت گندم و آرد موثر باشد، اظهار کرد: میزان سن زدگی یکی از شاخص‌های مهم در خرید گندم است و اگر این شاخص در هر محموله بیشتر از ۴ درصد باشد، خرید انجام نمی شود.

به گفته عباسی؛ با توجه به افزایش درجه حرارت، شرایط برای ادامه ریزش سن غلات و رسیدن جمعیت به نُرم مبارزه در مزارع مساعد است. 

او ابراز کرد: لازم است که شبکه‌های مراقبت استان و کشاورزان از مزارع بازدید و آمادگی لازم به جهت مبارزه با این آفت را داشته باشند.

وی اضافه کرد: پیش بینی می‌شود در سال زراعی جاری مبارزه با سن گندم در سطحی بالغ بر ۱۸۰ هزار هکتار درسطح مزارع استان فارس انجام شود.

مدیرحفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اینکه در سال گذشته در سطحی بالغ بر ۱۴۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع گندم و جو با سن غلات مبارزه شد، گفت: در سال گذشته کنترل موفقی انجام شد و میزان سن زدگی گندم در این استان نزدیک به صفر درصد بود.

خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه