سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان خبر داد؛

رسیدگی به پرونده خیانت در امانت ۸۰۰ میلیاردی در اصفهان

فرمانده انتظامی استان اصفهان از بازداشت فردی که ۴۰کیلو طلای ساخته شده به ارزش ۸۰۰ میلیارد ریال را از ۷۰ طلافروش تحویل گرفته بود تا آنها را آب کند اما به ناگهان متواری شده بود خبر داد.

سردار میرحیدری

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سردار محمدرضا میرحیدری بیان داشت: در پی شکایت ۷۰ نفر که عمدتاً از صنف تولید و فروش مصنوعات طلاوجواهر بودند مبنی بر خیانت در امانت فردی از آنها پرونده ای در پلیس آگاهی استان اصفهان تشکیل و تیمی از کارآگاهان مجرب این پلیس به بررسی دقیق و تخصصی آن پرداختند.

وی افزود: در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد شاکیان مقدار ۴۰ کیلو طلای ساخته شده به ارزش ۸۰۰ میلیارد ریال را به یک طلا ساز که سال ها با او کار می کردند تحویل دادند و قرار بود تا وی طلای آب شده به همراه کارمزد آن را به آنها بازگرداند اما به یک باره مغازه را خالی کرده و متواری می شود.

فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی و انجام یک سری اقدامات علمی و تخصصی شاگرد مغازه که با متهم در ارتباط بوده و طلاها را از طلافروش ها تحویل می گرفته دستگیر شد.

این مقام ارشد انتظامی خاطر نشان کرد: تحقیقات برای شناسایی مخفیگاه متهم اصلی این پرونده ادامه داشت تا اینکه با اقدامات انجام شده نهایتاً متهم که تمام راه ها به رویش بسته شده بود ناگزیر خود را به کارآگاهان معرفی کرد.

سردار میرحیدری عنوان داشت: متهم در تحقیقات صورت گرفته صراحتاً به بزه ارتکابی اعتراف و عنوان داشت تمام طلاهای دریافتی را صرف تسویه بدهی های خود کرده و به همین دلیل از دست طلبکارانش متواری شده است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان خاطرنشان کرد: نهایتاً با تکمیل شدن پرونده مذکور متهم با شکایت شاکیان مربوطه به مرجع قضائی تحویل و به اتهام خیانت در امانت روانه زندان شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه