سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

کشف ۱۸۴ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان

طبق اعلام مرزبانی هرمزگان در شبانه روز اخیر بیش از ۱۸۴ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های این استان کشف و ضبط شده است.

3620589

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، سردار احمد علی گودرزی فرمانده مرزبانی هرمزگان صبح امروز اظهار کرد: در راستای مبارزه جدی و مستمر با قاچاقچیان سوخت، مرزبانان استان هرمزگان مستقر در بوموسی با هدایت اطلاعاتی و عملیاتی مطلع شدند مخلان اقتصادی قصد دارند مقادیر بالایی سوخت را به وسیله شناورهای سوختی از سواحل خلیج فارس بارگیری و از مرزهای دریایی کشور خارج کنند.

وی افزود: مرزبانان در این عملیات با اقدام به موقع موفق شدند تعداد ۳ فروند لنج حامل سوخت قاچاق را توقیف و در بازرسی دقیق از این لنج ها ۱۲۴ هزار و ۴۰۰ لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل به ارزش ۳۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال کشف کنند.

فرمانده مرزبانی انتظامی کشور در پایان با اشاره به دستگیری ۱۳متهم در این عملیات خاطرنشان کرد: مرزداران غیور و زحمتکش کشور به طور شبانه روزی و با تیزبینی و درایت بر مرزهای ایران اسلامی اشراف کامل دارند و با تمام توان در مقابل هرگونه قانون شکنی و انواع قاچاق مقابله جدی می کنند.

همچنین در خبر دیگری سردار عبداله لشکری جانشین فرماندهی مرزبانی هرمزگان نیز با اعلام این خبر اظهار داشت: در راستای مبارزه با قاچاق سوخت و فرآورده های نفتی، مرزبانان پاسگاه مرزی دریایی هرمز با اشراف اطلاعاتی از وجود مقادیری سوخت قاچاق در حوزه استحفاظی مطلع و بررسی موضوع را در دستور کار قرار دادند.

وی با بیان اینکه مرزبانان به محل مورد نظر اعزام که قاچاقچیان پس از رسیدن مرزبانان و رها کردن مشک در دریا از محل متواری شدند، افزود: مرزبانان در این عملیات با بازرسی از یک مشک ماری بزرگ جامانده از قاچاقچیان ۶۰ هزار لیتر گازوئیل را کشف کردند.

جانشین مرزبانی استان هرمزگان با بیان اینکه دستگیری متهمان در دستورکار قرار دارد، اظهار داشت: کارشناسان ارزش محموله مکشوفه را ۱۴میلیارد ریال برآورد کرده اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه