سرخط خبرها
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم
  • ماموریت پزشکیان به وزارت علوم برای راهبری فرایند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور
  • آینده فوتبال ایران قربانی مدارس غیر مجاز
  • اولویت اقتصاد پس از جنگ، کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است
  • قیمت بلیت پروازهای اربعین هنوز نهایی نشده است
  • آمادگی مراکز اقامتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند

استاندار قم:

حرکت پرشتابی برای پیشرفت‌ فعالیت‌های صنعتی در قم شکل گرفته‌ است

استاندار قم گفت: پس از استقرار دولت سیزدهم، حرکت پرشتابی برای پیشرفت فعالیت‌های صنعتی در قالب توسعه واحدهای موجود، ایجاد ، احیای واحدهای جدید و تولیدی راکد در این استان شکل گرفته‌ است.

شاهچراغی

به گزارش خبرگزاری موج قم، سید محمد تقی شاهچراغی در آیین بهره‌برداری از طرح‌های صنعتی استان قم به مناسبت دهه مبارک فجر در شهرک صنعتی شکوهیه بیان کرد:‌ امروز شاهد هستیم که ۱۴ طرح صنعتی با سرمایه گذاری حدود یک‌هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان و ایجاد اشتغال مستقیم برای ۹۰۱ نفر در استان به بهره‌برداری رسید.

وی با بیان این که امروز شاهد حرکت پرشتاب در مسیر پیشرفت صنعتی قم هستیم، افزود: دراین راه علاوه بر بهره‌برداری از واحدهای صنعتی جدید، به راه‌اندازی مجدد واحدهای صنعتی راکد و نیز واحدهایی که با کاهش توان تولید مواجه شدند، توجه داریم و در طول یک‌سال گذشته ۴۴ واحد صنعتی راکد در استان قم احیا شد که در همین ایام دهه مبارک فجر جشن آن را خواهیم گرفت.

استاندار قم ادامه داد: با جدیت تلاش می‌کنیم تا مشکلات و موانعی که در حوزه‌های مختلف از جمله بخش‌های اداری در مقابل تولیدکنندگان قرار دارد با استفاده از ظرفیت‌های قانونی در سطح استان برطرف کنیم، این درست نیست که تولیدکنندگان و صنعتگران زمان زیادی را برای رفع موضوعی که می‌توان در مدت کوتاهی حل کرد، صرف کنند.

شاهچراغی تاکید کرد: معاونت امور اقتصادی استانداری و سایر مدیران استان در بخش‌های اقتصادی جهت‌گیری و همراهی خوبی با تولیدکنندگان و صنعتگران دارند و اکنون فضای خوبی برای پیشرفت‌های صنعتی در قم ایجاد شده‌است به صورتی که همه بخش‌ها از جمله‌ دستگاه‌های اجرایی مرتبط با حوزه صنعت، مراکز علمی و پژوهشی و فعالان بخش خصوصی برای افزایش سطح تولید و اشتغال استان در این میدان حاضر هستند.

گفتنی است به‌مناسبت ایام الله دهه مبارکه فجر ۱۴ طرح صنعتی با سرمایه‌گذاری یک‌هزار و ۸۷۰ میلیارد تومان و ایجاد اشتغال برای ۹۰۱ نفر در قم به بهره‌برداری رسید.

در بخش صنعت قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه