سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

استاندار مازندران:

گره گشایی از مشکلات مردم توقف ندارد

استانندار مازندران گفت: هدف از سفرهای شهرستانی دیدار چهره به چهره و مستقیم با اقشار مردم است و امروز در شهرستان سیمرغ حضور داریم تا بی‌واسطه برای گره گشایی از مشکلات این خطه گام هایی برداریم.

استاندار مازندران در سیمرغ

 ‎به گزارش خبرگزاری موج مازندران، سیدمحمود حسینی‌پور استاندار مازندران در هشتمین سفر شهرستانی به سیمرغ با بیان اینکه این خطه از مازندران مهد دلاورمردان و اسطوره های ماندگار در تاریخ ایران اسلامی است و شهدای ارزنده ای همچون شهید کشوری برای پاسداری از مرزهای میهن در جنگ تحمیلی از این دیار برخاستند، اظهار داشت: با پیروی و الگو برداری از راه این شهدای ارزنده، مسئولان دولت سیزدهم هم برای گره گشایی از مشکلات مردم در تلاش هستند و هیچگاه تلاش نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای خدمت به آحاد جامعه متوقف نخواهد شد.

وی ادامه داد: هدف از سفرهای شهرستانی دیدار چهره به چهره و مستقیم با اقشار مردم است و امروز در شهرستان سیمرغ حضور داریم تا بی‌واسطه برای گره گشایی از مشکلات این خطه گام هایی برداریم.

استاندار مازندران تصریح کرد: دولت خود را برای گره‌گشایی از مشکلات آحاد مردم مسئول می داند و با رصد میدانی برای توسعه کشور در تلاش است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه