سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نهاوند خبرداد:

تدارک بیش از ۱۰۰ برنامه فرهنگی، هنری در شهرستان نهاوند در دهه فجر

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نهاوند با اشاره به اینکه رسانه‌ها عمده رسالت اطلاع‌رسانی در دهه فجر را به عهده دارند، اظهار کرد: امسال بیش از ۱۰۰ برنامه فرهنگی، هنری برای اجرا در شهرستان نهاوند در دهه فجر تدارک دیده شده است.

دهه فجر

به گزارش خبرگزاری موج همدان، امیر بحیرایی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نهاوند پنجشنبه ۲۹ دی‌ماه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه رسانه‌ها عمده رسالت اطلاع‌رسانی در دهه فجر را به عهده دارند، اظهار کرد: امسال بیش از ۱۰۰ برنامه فرهنگی، هنری برای اجرا در شهرستان نهاوند در دهه فجر تدارک دیده شده است.

وی با بیان اینکه رسانه‌ها عمده رسالت اطلاع‌رسانی را در این دهه به عهده دارند، افزود: رسانه‌ها جهاد تبیین را با توجه به فرمایشات رهبر انقلاب در اولویت اطلاع‌رسانی قرار دهند.

بحیرایی با تاکید بر لزوم داشتن سواد رسانه‌ای در شرایط موجود که شایعات و گفته‌های ناصحیح سبب گمراهی مخاطبان می‌شود، تصریح کرد: باید دنبال راهکاری برای به حداقل رساندن آسیب‌ها و تقویت اطلاع‌رسانی صحیح و آگاهی بخشیدن به مخاطب بود.

وی ادامه داد: شما اصحاب رسانه باید آگاه سازی را در اولویت کار خود قرار داده و نقاط قوت و ضعف‌ها را شناسایی کرده و سواد رسانه‌ای را در سطح جامعه گسترش دهید.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نهاوند اضافه کرد: ما به دنبال این هستیم که با یک انقلاب رسانه‌ای و برنامه‌های خلاقانه بتوانیم دستاوردهای انقلاب را با محوریت جهاد تبیین به نسل نوجوان و جوان اطلاع‌رسانی کنیم.

بحیرایی با بیان اینکه یکی از ابزارهای مهم اطلاع‌رسانی و مقابله با دشمن در جنگ‌های سخت و نرم وجود رسانه‌ها هستند، یادآور شد: رسانه‌ها باید وظایف خود را به خوبی انجام داده و آمادگی بحران را داشته باشند تا در موقع بحران بتوانند نقش آفرینی کنند و همچنین در حوزه فرهنگی، اجتماعی باید به دنبال راهبرد عملیاتی برای مقابله با هجمه‌های دشمنان باشند.

به گفته‌ی وی، برگزاری و رونمایی از کتب تالیفی نویسندگان شهرستان، برپایی نمایشگاه‌های عکس، عصر شعر و خاطره، تجلیل از هنرمندان و فعالان فرهنگی، برگزاری مسابقات فرهنگی، هنری، برگزاری برنامه‌های جشن انقلاب، جنگ‌های شادی از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده برای دهه فجر است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه