سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

استاندار هرمزگان خبرداد؛

تعیین تکلیف حریم ۶۰ متر دریا بعد از ۴۵ سال بلاتکلیفی

استاندار هرمزگان گفت: با پیگیری های انجام شده، حریم ۶۰ متر دریا بعد از ۴۵ سال از حالت بلاتکلیفی خارج و تعیین تکلیف شد و ۱۵۳۶ پلاک به مساحت ۲ میلیون و ۱۵۷ هزار و ۹۰ مترمربع ساماندهی خواهد شد.

مهدی+دوستی

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، مهدی دوستی استاندار هرمزگان در این باره اظهارداشت: طبق قانون اراضی مستحدث ساحلی مصوب سال ۱۳۵۴ از آخرین مد دریا تا ۶۰ متر به بعد از آن جزو حریم دریا تعیین شده اما در اجرا و تفسیر این قانون مشکلاتی وجود داشت که بخشی از شهروندان محلات بافت فرسوده بندرعباس را با مشکلاتی روبرو کرده بود.

وی افزود: ساکنین محلاتی از بندرعباس که منازل‌شان با فاصله کمی از دریا احداث شده  به دلیل عدم تعیین تکلیف این قانون نمی‌توانستند با وجود اسکان چندین و چندساله اقدام به اخذ سند و نوسازی منازل خود کنند، همین امر نیز موجب شده است که نوار ساحلی بندرعباس چهره‌ای نازیبا به خود بگیرد بر همین اساس پیگیری تعیین تکلیف این موضوع از مراجع قانونی در دستورکار قرار گرفت.

 دوستی با اشاره به سفر ریاست جمهوری به استان هرمزگان، عنوان‌کرد: در سفر هیات دولت به استان این موضوع را مطرح کردیم؛ تصمیماتی هم به فراخور آن گرفته شده که بر مبنای آن، موضوع در هیات وزیران سپس در شورای عالی معماری و شهرسازی مطرح و مصوب شد که با تعریف حریم بهینه؛ خط حریم ۶۰ متر دریا تعیین تکلیف شود.

استاندار هرمزگان، ادامه داد: این طرح منجر به منظرسازی نوارساحلی و ایجاد فضای موزون، تعیین تکلیف اسناد محلات ساحلی و رونق ساخت و سازها در شهر بندرعباس خواهد شد و مشکل مردم در محلات ساحل‌نشین که دهه‌های متمادی با آن روبرو بودند، مرتفع خواهد شد.

نماینده عالی دولت در هرمزگان، خاطرنشان‌کرد: این طرح امکان تعیین تکلیف یک هزار و ۵۳۶ پلاک به مساحت ۲ میلیون و ۱۵۷ هزار و ۹۰ مترمربع را ایجاد می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه