سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس استان اصفهان خبر داد؛

پلمب کارگاه بسته بندی مرغ های تاریخ گذشته در اصفهان / کشف ۵ تُن مرغ تاریخ گذشته

رئیس مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی استان از پلمب کارگاه غیر مجاز بسته بندی مرغ و کشف ۵ تُن مرغ تاریخ گذشته در عملیات ماموران اداره نظارت بر اماکن عمومی پلیس اطلاعات و امنیت عمومی این فرماندهی خبر داد.

پلمب

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سرهنگ مسعود طُریفی بیان داشت: به دنبال گزارش واصله مبنی بر اینکه فردی با راه اندازی کارگاهی غیر مجاز نسبت به قطعه بندی و بسته بندی مرغ های یخ زده و تاریخ گذشته و فروش آن بعنوان مرغ گرم اقدام می کند، با عنایت به اهمیت این موضوع که مستقیما با سلامت مردم در ارتباط است مراتب سریعاً در دستور کار کارشناسان اداره نظارت بر اماکن عمومی پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان اصفهان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پس از شناسایی کارگاه مذکور طی هماهنگی با مرجع قضائی به همراه کارشناسان شبکه بهداشت از محل بازدید کرده و در بدو ورود مشاهده کردند که ۱۲ نفر در این کارگاه مشغول بسته بندی مرغ های قطعه بندی شده هستند.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس استان ادامه داد: پس از بازرسی از محل تجهیزاتی از قبیل دو دستگاه چاپگر حرارتی و یک دستگاه رایانه که برای بسته بندی و ثبت تاریخ مورد استفاده قرار می گرفتند به همراه ۲ تُن مرغ تکه شده و ۳تُن مرغ گرم کامل کشف شد.

سرهنگ طریفی با بیان اینکه در بررسی های صورت گرفته مشخص شد مرغ های تاریخ گذشته با نشان جعلی یکی از برند های معروف به تاریخ روز بسته بندی شده و به بازار عرضه می شدند اظهار داشت: این محل به صورت آنی پلمب و صاحب کارگاه نیز برای انجام اقدامات قانونی تحویل مرجع قضائی شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه