سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

مدیر گروه بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفتگو با موج:

موج خاموشی از کرونا در راه است/ حداقل ۵ روز قرنطینه برای مبتلایان کرونایی

مدیر گروه بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: در شروع موج هشتم کرونا به سر می بریم و احتمالا تا دو هفته الی یک ماه دیگر اوج بیماری را خواهیم داشت.

ویروس کرونا

فرزین خوروش در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، در ارتباط با اپیدمی و همه گیری موج هشتم کرونا در اصفهان اظهار داشت: تاکنون ۷ موج از کرونا را پشت سر گذاشته ایم که آخرین موج آن امیکرون بود که شدت آن کمتر از آلفا و دلتا ثبت شد و موارد بستری پایینی داشت.

وی با بیان اینکه کرونا قابل پیش بینی نیست، ادامه داد: کرونا پس از مدتی در سکوت کامل و همزمان با اپیدمی آنفلوانزا که مهر و آبان با موج جدید آن مواجه شدیم، جامعه پزشکی را در یک شرایط پیچیده ای قرار داد و بخاطر علایمی مشابه، تشخیص را سخت تر کرد.

 

سرایت بالای نوع جدید امیکرون

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه در زمان حاضر با جهشی از ویروس امیکرون مواجهیم که  وارد ایران نیز شده است، ادامه داد: قدرت سرایت نوع جدید امیکرون بالاتر است  و با علائمی همچون بدن درد، تب، گلودرد، ضعف و بی حالی، احساس خستگی و علائم تنفسی فوقانی، اسهال و استفراغ همراه است و شدت ابتلا و درگیری ریوی آن در افراد مسن و همچنین افراد دارای بیماری زمینه ای  و  نقص ایمنی بیشتر دیده می شود همچنین تعداد موارد بستری در بخش های ویژه و فوتی نیز در آنها بیشتر است.

وی به مراحل مختلف سیر همه گیری کرونا اشاره کرد و بیان داشت: در ابتدای همه گیری  موارد سرپایی افزایش می یابد و سپس  موارد بستری، بعد از آن  بیماران نیاز مند icu و فوتی ها نیز افزایش پیدا می کند.

 

حداقل ۵ روز قرنطینه برا ی مبتلایان به ویروس کرونا

خوروش اضافه کرد : بدنبال بروز علائم ، حداقل ۵ روز قرنطینه به مبتلایان توصیه می شود که با مصرف مایعات، سبزیجات، میوه جات و قرص استامینوفن، آنتی هیستامین  وشربت ضد سرفه مانند دیفن هیدرامین یا برم هگزین یا شربت های گیاهی به درمان خانگی بپردازند و در صورت تداوم و بروز علائمی چون سرفه های شدید و درد قفسه سینه، خلط خونی، کاهش سطح هوشیاری و تنگی نفس به پزشک مراجعه کنند. 

این مقام مسئول در ضمن بیماران دارای بیماری زمینه ای و نقص ایمنی بایستی در همان مراحل اولیه بیماری جهت درمان ضد ویروس مراجعه نمایند تا از پیشرفت بیماری در روزهای بعد جلوگیری شود.

وی با اشاره به اینکه به احتمال زیاد مدارس و ادارات در پیک کرونا تعطیل نخواهند شد از معلمین و مدیران خواست که به والدین اعتماد کرده و با اعلام اینکه فرزندشان علائم کرونا دارد، با مرخصی موافقت کنند.

 

مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک ممنوع است

 مدیر گروه بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همچنین هشدار داد که مصرف آنتی‌بیوتیک و کورتون در درمان ابتدایی کرونا به هیچ عنوان توصیه نمی شود و مصرف خودسرانه این داروها عوارض بدی را به همراه خواهد داشت.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه