سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

مدیر بهره برداری نیروگاه سیکل ترکیبی تولید برق شهید رجایی استان قزوین:

بازگشت دوباره واحد شماره ۴ گازی نیروگاه شهید رجایی به مدار تولید برق

کاکاوند مدیر بهره برداری نیروگاه سیکل ترکیبی تولید برق شهید رجایی استان قزوین گفت:واحد شماره چهار گازی این نیروگاه که به منظور انجام تعمیرات بازدید محفظه احتراق و تعویض نازل از مدار تولید برق خارج شده بود، با پایان این فعالیت، دوباره به شبکه سراسری تولید برق پیوست.

برق شهید رجایی

به گزارش خبرگزاری موج قزوین،‌ فرشید کاکاوند مدیر بهره برداری  نیروگاه سیکل ترکیبی تولید برق شهید رجایی استان قزوین در این خصوص گفت: واحد شماره چهار گازی این نیروگاه که به منظور انجام تعمیرات بازدید محفظه احتراق و تعویض نازل از مدار تولید برق خارج شده بود، با پایان این  فعالیت، دوباره به شبکه سراسری تولید برق پیوست. 

کاکاوند افزود: تلاش کارکنان متخصص نیروگاه شهید رجایی برآن است تا با انجام به موقع تعمیرات و آماده سازی واحدهای سیزده گانه، این نیروگاه بتواند به تعهدات خود در تولید برق به ویژه در پیک تابستان عمل نمایند.  

مدیر بهره برداری نیروگاه سیکل ترکیبی با اشاره به فعالیت های این دوره از تعمیرات واحد شماره ۴ گازی بیان داشت: در تعمیرات بازدید محفظه احتراق (CI) این واحد در نیروگاه سیکل ترکیبی، در مجموع تعداد ۵۰۸ فعالیت در سه بخش تعمیرات مکانیک، الکتریک و ابزار دقیق، از سوی متخصصان تعمیرات نیروگاه سیکل ترکیبی، انجام شده است. 

نیروگاه سیکل ترکیبی شهید رجایی قزوین دارای ۳ بلوک است که هر یک، از ۲ واحد گازی و یک واحد بخاری تشکیل شده است و در مجموع، ظرفیت نامی هر بلوک، ۳۴۰ مگاوات است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه