سرخط خبرها
  • ۵۸۰۰ مسکن استیجاری در کشور تامین شد
  • امتناع ایرلندی‌ها از دست دادن با بازیکنان اسرائیل
  • توقیف۱۴۹۱ خودرو در پایتخت از ابتدای سال/ مهلت ۳ ماهه برای ترخیص وسایل نقلیه رسوبی
  • میزان آب دریاچه ارومیه ۹ برابر سال گذشته شد
  • سردار محبی: تنگه هرمز نه تنها باز نیست بلکه شکارگاه نیروی دریایی سپاه است
  • انتخابات شورا‌ها تا ۱۵ آبان برگزار می‌شود
  • پیروزی واترپلوی ایران در مقابل کره جنوبی
  • اژه ای: تأمین کالاهای اساسی مردم جای اغماض ندارد/ پرونده‌‌های ارزی و تراستی‌ها سریع‌تر به حکم برسد
  • بازگشت ۶۰ درصد ظرفیت‌های از دست‌رفته پتروشیمی به مدار تولید
  • طلای هشتم به وزنه برداری رسید/ عالی پور رکورد مجموع جهان را شکست

معاون استاندار فارس در دیدار با کاردار سفارت تاجیکستان خبر داد؛

رایزنی و توافق برای اعزام دو سویه فعالان بخش خصوصی گردشگری بین استان فارس و تاجیکستان

معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس از هماهنگی برای اعزام فم تور از صنوف بخش گردشگری استان به تاجیکستان و سایر کشورهای فارسی زبان در راستای تسهیلگری برای معرفی توانمندی های فارس و جذب گردشگر توسط صنوف گردشگری استان فارس خبر داد.

 استانداری فارس

به گزارش خبرگزاری موج فارس، محمد فرخ زاده معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس با تاکید بر اهمیت  اتحاد استراتژیک بر مبنای اشتراک فرهنگ و زبان بین کشورهای فارسی زبان خواستار اقدام عملی در حوزه تقویت روابط ایران و تاجیکستان به ویژه با استان فارس شد.

معاون استاندار فارس پیشنهاد برگزاری نمایشگاه توانمندی های استان فارس در تاجیکستان در حوزه صنعت، گردشگری، معدن، نفت، گاز، پتروشیمی، آب، کشاورزی، طب سنتی، پزشکی، تجهیزات دارویی و حوزه فرهنگی را مطرح کرد.

جانشین استاندار فارس در شورای توسعه گردشگری همچنین از هماهنگی برای اعزام فم تور به تاجیکستان و سایر کشورهای فارسی زبان در راستای تسهیلگری برای جذب گردشگر توسط صنوف گردشگری استان فارس خبر داد.

در این توافق دو جانبه مقرر گردید کاردار تاجیکستان با معرفی تیم اعزامی خود به ایران و نیز معرفی هیات اعزامی استان فارس به تاجیکستان مقدمات عقد قرارداد های دو جانبه میان فارس و تاجیکستان را فراهم  نماید.

همچنین مقرر گردید کاردار سفارت تاجیکستان در جمهوری اسلامی ایران با معرفی نماینده ویژه خود جهت برگزاری نمایشگاه توانمندی های استان فارس در تاجیکستان  مقدمات این سفر را فراهم کند.

در این دیدار آقای معروف عبدالرحمان کاردار سفارت تاجیکستان با اشاره به تاریخ شش هزار ساله فارسی زبانان و تاکید بر سی ساله شدن روابط دیپلماتیک بین دو کشور خاطر نشان کرد: ایران اولین کشوری است که ما را پس از استقلال به رسمیت شناخت و مردم تاجیکستان علاقه زیادی به این روابط دو سویه دارند.

وی همچنین با اشاره به هم زبانی دو کشور گفت سفرهای ما بر مبنای شناخت یکدیگر کم است و لازم است جهت تقویت روابط دو کشور سفرهای بیشتری انجام و جاذبه های فوق العاده فارس مورد بازدید هم وطنان تاجیک قرار بگیرد.

در پایان این دیدار معاون استاندار فارس همچنین با اشاره به ظرفیت های صادراتی استان فارس در حوزه های مختلف بر لزوم تهیه فهرستی از نیازمندی های کشور تاجیکستان برای واردات تاکید و ابراز امیدواری کرد این اقدامات بر تقویت روابط دو کشور بیش از گذشته اثر گذار باشد.

خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه