سرخط خبرها
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

رئیس شورای اسلامی شهر هچیرود :

۲۰۶ میلیارد تومان متهم بودجه ۱۴۰۱ شهرداری هچیرود تصویب شد

رئیس شورای اسلامی شهر هچیرود از تحقق بودجه ۹۶ میلیاردی سال ۱۴۰۱ شهرداری هچیرود خبر داد و گفت : ۲۰۶ میلیارد تومان متهم بودجه ۱۴۰۱ شهرداری هچیرود نیز به تصویب شورای اسلامی شهر هچیرود رسیده است.

طالبی رئیس شورای شهر هچیرود

مهدی طالبی در گفت و گو با خبرنگار موج مازندران اظهار داشت: از شروع سال جاری با هماهنگی و همکاری فرماندار شهرستان چالوس، اعضای کمیته انطباق و تلاش‌های شهردار خدوم و کارکنان شریف شهرداری مبلغ ۶۵ میلیارد تومان پروژه عمرانی بصورت علی‌الحساب در سطح شهر هچیرود اجرا گردید که در متمم بودجه لحاظ خواهد شد.

وی ادامه داد: متهم بودجه به مبلغ ۲۰۶ میلیارد تومان که شامل ۷۵ درصد عمرانی و ۲۵ درصد جاری می باشد توسط شهرداری جهت تصویب به شورای اسلامی شهر ارسال گردیده که پس از بررسی و تصویب به اطلاع عموم خواهد رسید.

رئیس شوراس اسلامی شهر هچیرود بیان داشت : تعداد ۱۵ واحد تجاری در محور اصلی شهر  مرکز شهر و نیز محله دوجمان در سال جاری و با هزینه ۶۲ میلیارد تومان تملک گردیده که این امر در طول تأسیس شهر هچیرود بی‌سابقه است و ان‌شاءالله این نهضت ادامه دارد .

طالبی بیان داشت : یکی از مهمترین پروژه‌‌های شهر هچیرود در حال حاضر اجرای پیاده‌روسازی و ساماندهی محور اصلی میباشد که ۴ پروژه امام خمینی(ره)جنوبی ، امام خمینی(ره)شمالی ، امام رضا(ع)شمالی و امام رضا(ع)جنوبی با قراردادی بالغ بر ۲۸ میلیارد تومان بصورت ۲ساله در حال اجرا میباشد.

وی گفت: پروژه‌های ساحلی موج دوجمان ، نگین هچیرود و ساحل آرام کیاکلا با اعتبار بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان در دست اجرا و اقدام میباشد.

طالبی اظهار داشت : در طول سال ۱۴۰۱ مبلغ ۲۰ میلیارد تومان در سطح شهر بابت زیرسازی، روکش و آسفالت هزینه گردیده که مهمترین پروژه آسفالت ما تا عیدنوروز و سال نو زیرسازی و آسفالت محوراصلی و ضلع مقابل پروژه پیاده‌روسازی میباشد.

رئیس شورای اسلامی شهر هچیرود تاکید کرد : قرارداد ۱۰ ساله پیاده‌‌ راه‌ جنگلی جیزکوتی بطول ۳ کیلومتر با اداره کل آب منطقه‌ای استان به تصویب شورای اسلامی شهر رسیده است که با اعتبار ۱۰ میلیارد تومان در طول سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ هزینه خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه