سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان برای نهم دی

در آستانه فرا رسیدن یوم الله نهم دی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان هرمزگان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ایران عزیز اسلامی، از آحاد مردم برای بزرگداشت این روز دعوت کرد.

حماسه 9دی ماه

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، در آستانه فرا رسیدن یوم الله نهم دی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان هرمزگان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ایران عزیز اسلامی، از آحاد مردم برای بزرگداشت این روز دعوت کرد.

در بخش از این اطلاعیه آمده است: یوم الله ۹ دی ماه از معجزات انقلاب اسلامی ایران است که با حضور بی نظیر مردم و رقم زدن صحنه‌ای عظیم از وحدت و یکپارچگی ملت در برابر توطئه‌های دشمنان به وقوع پیوست. حضوری آگاهانه در فضایی غبارآلود که با بمباران تبلیغاتی دشمن، تشخیص حق از باطل مشکل بود. اما ملت بصیر و حماسه ساز تحت زعامت رهبری مقتدر و آگاه، لحظه‌شناسی تاریخی خود راه را بر نفوذ افکار شیطانی استکبار جهانی بسته و جایگاه واقعی حق در مقابل باطل را به خوبی نمایان ساختند.

دشمنان قسم خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی که بار‌ها در جبهه‌های مختلف طعم تلخ شکست در برابر ملت ایران اسلامی را چشیده بودند؛ این بار با طرحی تازه و از پیش تعیین شده وارد کارزار نبرد با امنیت و استقلال این سرزمین شدند.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از آحاد مردم فاطمی و بصیر در سراسر استان دعوتکرده است تا با حضور پرشور و معنوی خود در مراسم گرامیداشت یوم الله نهم دی در سراسر استان و از جمله در پایگاه‌های نماز جمعه با آرمان‌های انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب تجدید عهد کنند.

این مراسم در مسجد جامع شهر بندرعباس، ساعت ۹:۴۵ صبح فردا جمعه نهم دیماه برگزار می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه