سرخط خبرها
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر

معاون سیاسی، امنیتی استاندار مازندران:

شناخت ماهیت تهدیدات فرهنگی ضرورت دارد

 معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران با اشاره به مشکلات اجتماعی خواستار گفتگوی بین نسلی و گسترش جهاد تبیین شد.

سلگی معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، روح الله سلگی معاون سیاسی، امنیتی استاندار مازندران در جلسه هیأت اندیشه‌ورز گروه‌های نخبگانی و کانون‌های دانشگاهی مازندران اظهار داشت: تبیین راهبردهای عزت و امنیت و بالندگی متأثر از انقلاب اسلامی و نمادهای اقتدار و عزت کشور در مقطع کنونی حائز اهمیت است.

وی ادامه داد: ما در گذشته مستعمره آمریکا بودیم ولی الان رهبر فرزانه انقلاب به مظهر استکبار تشر می‌زند که از غرب آسیا خارج شود و این نشانه عزت و استقلال ایران اسلامی است.

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران با اشاره به اغتشاشات اخیر استفاده از ابزارهای نوین ارتباطی و فضای مجازی را توسط معاندان یادآور شد و افزود: تلاش برای حفظ مرجعیت رسانه ای و اعتماد بخشی در ساختارهای فرهنگی و سیاسی با عمق بخشی به مطالعات اجتماعی و ارتقاء سواد رسانه ای ضرورت دارد.

وی لزوم ارتباط گسترده اساتید دانشگاه‌ها با دانشجویان و تعمیق پیوند مربیان با دانش آموزان را خاطرنشان ساخت و بیان داشت: شناخت ماهیت تهدیدات فرهنگی و برنامه‌ریزی برای مقابله با ابعاد سازمان یافته آن حائز اهمیت است.

سلگی با تأکید بر تقویت رسانه‌های کشور برای مقابله با حجم تهدیدات این عرصه، تصریح کرد: دشمن با دسائس گوناگون و از جمله دروغ پردازی در صدد است تا مرجعیت رسانه‌ای و خبری را در دست بگیرد و بر بستر آن علیه ارزش‌های انقلاب هجمه کند.

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت در مازندران بر لزوم تشکیل قرارگاه عملیاتی در حوزه فرهنگی و رسانه‌ای در استان تأکید کرد و گفت: اساتید و نخبگان فرهنگی باید با حضور مؤثر در این قرارگاه و تولید فکر در زمینه چگونگی مقابله با جنگ نرم دشمنان به استحکام پایه های فرهنگی کشور اهتمام بورزند.

وی با اشاره به نقش برجسته آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها در عرصه تعاملات فرهنگی خواستار ورود عناصر فکری این دستگاه‌ها برای تبیین هرچه بیشتر دستاوردها و مقابله با تهدیدات نرم شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه