سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

رئیس اداره ایمنی راه اداره کل راهداری مازندران اعلام کرد؛

عملیات اجرای ۱۰ کیلومتر روشنایی در راه های مازندران

رئیس اداره ایمنی راه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مازندران در تشریح عملکرد ۸ ماهه سال جاری از طراحی و احداث ۱۰ کیلومترسیستم روشنایی در محورهای مواصلاتی استان با هدف ارتقای ضریب ایمنی و کاهش تصادفات خبر داد.

روشنایی راه های مازندران

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، محسن یمینی رئیس اداره ایمنی راه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مازندران اظهار داشت: اجرای سیستم روشنایی نقطه ای در ۱۴ تقاطع پر تصادف محورهای مواصلاتی، طراحی و اجرای روشنایی طولی به طول نزدیک به ۱۰ کیلومتر، تکمیل تأسیسات ایمنی هوشمند تونل ها به تعداد ۳ دستگاه و بازسازی پایه های قدیمی جاده دریا مرکز استان به طول ۸ کیلومتر را در بازده زمانی ۶ ماهه اول سال جاری اجرایی کرده است.

وی یکی از مهمترین دغدغه‌های اجتماعی کاهش تعداد تصادف‌های جاده‌ای و تلفات جانی و مالی ناشی از آن است، ادامه داد: در این مسیر فرهنگ سازی و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی از نقش بسیار مهمی برخوردار است اما نباید این نکته را فراموش کرد که در کنار رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، ایمن سازی راه و مسیرهایی که تردد در آنها صورت می‌گیرد و رفع نقاط پرتصادف نیز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و باید مورد توجه قرار گیرد.

رئیس اداره ایمنی راه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مازندران درباره عدم اجرای سیستم روشنایی در برخی از راه های استان، گفت: با توجه به اعتبارات محدود احداث سیستم روشنایی با اولویت تونل‌ها، زیرگذرها، تقاطع غیرهمسطح، همسطح، نقاط حادثه خیز، مه گیر و... است.

وی افزود: هدف از روشنایی راه‌ها، دستیابی به حدی از قابلیت دید می باشد که رانندگان و عابرین پیاده را قـادر بـه رویت سریع، مشخص و قابل تفکیک کلیه جزئیات مهم شیء مورد نظر، همترازی جاده و هرگونـه مانعی که ممکن است در جاده حضور پیدا کند، می‌کند.

یمینی خاطرنشان ساخت: حداقل مقدار مورد نیاز روشنایی سطح راه بستگی به نوع آن، سرعت و حجم ترافیک شبانه راه، وضعیت مکانهای اطراف راه و کاربری آن و همچنین میزان عبور و مرور عابرین پیاده دارد.

گفتنی است در حال حاضر بیش از ۴۳۰ کیلومتر از راههای ارتباطی مازندران دارای روشنایی می باشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه