سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

مدیرکل شیلات مازندران اعلام کرد؛

بیش از ۶۳۰۰ تن ماهیان کیلکا در مازندران صید و روانه بازار مصرف شد

مدیرکل شیلات مازندران گفت: ۴۴ فروند شناور صیادی کیلکاگیر استان از ابتدای صید تا پایان آبان ماه موفق شدند بیش از ۶۳۰۰ تن ماهیان کیلکا را صید کنند که ارزش اقتصادی آن بیش از ۸۲ میلیارد تومان بوده است.

ماهی کیلکا

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، قاسم کریم زاده مدیرکل شیلات استان مازندران با اعلام این خبر اظهار داشت: ۴۴ فروند شناور صیادی کیلکاگیر استان از ابتدای صید تا پایان آبانماه موفق شدند بیش از ۶۳۰۰ تن ماهیان کیلکا را صید کنند که ارزش اقتصادی آن بیش از ۸۲ میلیارد تومان بوده است.

وی ادامه داد: این میزان صید در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۶ درصد کاهش داشته ولی از لحاظ ارزش اقتصادی رشد ۶۳ درصدی را نشان می‌دهد.

مدیرکل شیلات مازندران با قدردانی از مشارکت تشکل‌های صیادی در حفظ و بازسازی ذخائر آبزیان دریا به ویژه تشکل‌های صیادی کیلکا گیر که در ماه‌های فروردین، اردیبهشت و خرداد ماه به دلیل تخم ریزی صید را به صورت داوطلبانه تعطیل می‌ کنند، در خصوص ترکیب گونه‌های صید کیلکا ماهیان، تصریح کرد: ۹۶ درصد ماهیان صید شده از گونه کیلکای معمولی، ۳ درصد آنچوی و یک درصد گونه چشم درشت بوده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه