سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

امام جمعه آبادان:

اصل نظام خط قرمز امت اسلامی ایران است

امام جمعه آبادان با بیان اینکه مردم همواره پشتیبان انقلاب هستند، گفت: دشمن باید بداند اصل نظام خط قرمز امت اسلامی ایران است.

امام جمعه آبادان

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، حجت الاسلام عبدالحسین غبیشاوی امام جمعه آبادان در خطبه های نماز جمعه این هفته آبادان با محکوم کردن حادثه تروریستی ایذه افزود: حادثه تلخ ایذه چیزی جز تعرض به جان و مال مردم بی‌گناه از سوی مزدوران دشمنان نبود.

وی این عملیات تروریستی را فاز جدیدی از فتنه دشمن دانست و ادامه داد: این اقدام در کشوری مسلمان و دارای اقتدار رخ داده البته اینگونه فتنه‌ها قابل پیش‌بینی هستند و هرگز باعث تضعیف ایران اسلامی نخواهند شد.

خطیب جمعه آبادان گفت: دشمن برای ایجاد فتنه روی به ترورهایی همانند دهه ۶۰ آورده اما امت ایران اسلامی دست آنها را خوانده‌اند.

وی افزود: اصل نظام خط قرمز مردم ایران زمین است و برای آن کلی هزینه داده اند؛ هرچند از عملکرد برخی مسوولان منتقد هستند اما پای نظام ایستاده اند.

حجت‌الاسلام غبیشاوی اظهارداشت: زمانی آمریکا ثروت و معادن ایران را به تاراج می‌برد و در این کشور آقایی می‌کرد اما زمان سلطه تمام شده و مردم مقابل دشمن ایستاده‌اند.

وی از مردم خواست جنگ رسانه‌ای دشمن را دست کم نگیرند و اخبار موثق را از منابع داخلی پیگیری کنند.

امام جمعه آبادان بیان‌کرد: دشمن زمانی که در تبلیغات گسترده و جنگ ترکیبی شکست خورد برای ضربه زدن به نظام اقدام به ترور مردم کرد.

وی خواستار روشنکری توسط نخبگان و اهالی قلم شد و افزود: متاسفانه این ۲ قشر تاکنون نمره قبولی نگرفتند و از این پس باید با روشنگری خود اهداف دشمن را ترسیم کنند.

حجت‌الاسلام غبیشاوی در ادامه خواستار حمایت مسوولان شهری از شهردار آبادان شد و گفت: شهردار جدید از جوانان انقلابی و جهادی است که باید برای رفع مشکلات به وی کمک کرد.

وی با بیان اینکه آبادان کارهای زمین مانده زیادی دارد، افزود: این شهرستان ظرفیت‌های فراوانی از جمله سه نماینده در مجلس، پالایشگاه و منطقه آزاد دارد و باید از این ظرفیت ها در راستای خدمت به مردم استفاده بهینه کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه