سرخط خبرها
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است
  • تمدید سنوات تحصیلی دانشجویان تا پایان شهریور
  • کسوت فوتبال: فوتبال ایران آماتور است، اما بازیکنان پول حرفه‌ای می‌گیرند
  • اعضای باند فروش سکه های تقلبی در قم دستگیر شدند
  • معتمدیان: هیچ واحد تولیدی در تهران نباید بدون اطلاع قبلی با قطعی برق مواجه شود
  • وزارت اطلاعات: خبرنگاران نقش بارزی در ناکامی سربازان رسانه‌ای دشمن داشتند
  • هیچ برنامه‌ای برای جیره‌بندی یا قطعی برنامه‌ریزی‌شده آب وجود ندارد
  • هنوز درباره افزایش قیمت بنزین جمع‌بندی نشده است/ کالا برگ قطعا افزایش می‌یابد
  • آماده‌شدن تفاهم‌نامه‌های سرمایه‌گذاری ۲۰ همتی در شرکت شهر فرودگاهی امام
  • آغاز ساخت پناهگاه و پارکینگ - پناهگاه در تهران

مدیرعامل صبا فولاد خلیج فارس به عضویت شورای عالی بورس در آمد

احسان دشتیانه به عنوان خبره بورس کالا در ترکیب شورای عالی بورس حضور پیدا کرد.

صبا فولاد مدیر عامل

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، احسان دشتیانه مدیرعامل صبا فولاد خلیج فارس به عضویت شورای عالی بورس درآمد، تغییر در سیاست گذاریهای بازار سرمایه از مدتها پیش امری اجتناب ناپذیر بود.

مسئله ای که شاهراهش از دل تصمیمات شورای عالی بورس به عنوان عالی ترین رکن بازار اوراق بهادار کشور می گذرد و یکی از مهمترین مسائل صنایع معدنی مربوط به بورس کالا و اتفاقاتی که طی یکسال گذشته فضای حاکم بر این بازار را دستخوش چالش های پیچیده ای کرده می شود.

سرکوب قیمتها و ابطال معاملات که عملاً فضای رقابتی را به فضای دستورالعملها تغییر داده بود سبب شد که جدا از مسائلی مانند تعرفه های گمرکی و نرخ انرژی هزینه سربار دیگری به شرکتهای فولادسازی تحمیل شود.

سال گذشته و در حالیکه سید موسی فیض فلاح شمس، علی سعیدی و احمد شعبانی به عنوان سه خبره مالی شورای عالی بورس انتخاب شده بودند در کنار خود رسول سعدی و علی امامی میبدی را به عنوان خبره های بورس کالا و انرژی می دیدند، حالا بعد از گذشت یکسال از تغییرات این شورا شاهد روی کارآمدن نفرات جدیدی هستیم که می تواند اثرات مهمی بر بازار سرمایه داشته باشد.

شورای عالی بورس در جدیدترین ترکیبش از علی سعیدی و سید موسی فیض فلاح شمس خداحافظی کرد و غلامرضا مصباحی مقدم و مسلم پیمانی جایگزین آنان شدند.

حضور احسان دشتیانه به عنوان خبره بورس کالا در ترکیب شورای عالی بورس به جای رسول سعدی از دیگر تغییرات مهمی بود که اتفاق افتاد.

مخالفت جدی احسان دشتیانه با مسئله قیمت گذاری دستوری و سرکوب قیمتها در بورس کالا نوید بازار رقابت پذیری را می دهد که باید از مدت ها شاهدش می شدیم.

ترکیب این شورا متشکل از این افراد است:

• وزیر امور اقتصادی و دارایی (رئیس شورا)

• رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار (سخنگو و دبیر شورا)

• وزارت صنعت، معدن و تجارت

• رئیس کل بانک مرکزی

• رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران

• رئیس اتاق تعاون ایران

• دادستان کل کشور یا معاون وی

• یک نفر نماینده از طرف کانون ها (کانون نهادهای سرمایه گذاری ایران، کانون کارگزاران) سه نفر خبره مالی (از بخش خصوصی، با مشورت تشکل های حرفه ای بازار اوراق بهادار به پیشنهاد وزیر امور اقتصادی و دارایی و تصویب هیئت وزیران)

• یک نفر خبره (از بخش خصوصی، به پیشنهاد وزیر ذی ربط و تصویب هیئت وزیران برای هر بورس کالایی)

طبق قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران (۱ آذر ۱۳۸۴)، شورای عالی بورس در راستای حمایت از حقوق سرمایه گذاران و با هدف سامان دهی، حفظ و توسعه بازار شفاف، منصفانه و کارای اوراق بهادار و به منظور نظارت بر حسن اجرای این قانون با ترکیب، وظایف و اختیارات مقرر در آن قانون تشکیل شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه