سرخط خبرها
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است
  • تمدید سنوات تحصیلی دانشجویان تا پایان شهریور
  • کسوت فوتبال: فوتبال ایران آماتور است، اما بازیکنان پول حرفه‌ای می‌گیرند
  • اعضای باند فروش سکه های تقلبی در قم دستگیر شدند
  • معتمدیان: هیچ واحد تولیدی در تهران نباید بدون اطلاع قبلی با قطعی برق مواجه شود
  • وزارت اطلاعات: خبرنگاران نقش بارزی در ناکامی سربازان رسانه‌ای دشمن داشتند
  • هیچ برنامه‌ای برای جیره‌بندی یا قطعی برنامه‌ریزی‌شده آب وجود ندارد
  • هنوز درباره افزایش قیمت بنزین جمع‌بندی نشده است/ کالا برگ قطعا افزایش می‌یابد
  • آماده‌شدن تفاهم‌نامه‌های سرمایه‌گذاری ۲۰ همتی در شرکت شهر فرودگاهی امام
  • آغاز ساخت پناهگاه و پارکینگ - پناهگاه در تهران

سرپرست دفتر توسعه و مدیریت بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران خبر داد؛

لایروبی ۶ بندر صیادی خوزستان در سال جاری

سرپرست دفتر توسعه و مدیریت بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران از لایروبی ۶ بندر صیادی خوزستان در سال جاری خبر داد و گفت: بنادر استان عمدتا به دلیل اینکه در رودخانه‌ها و خوریات واقع شده‌اند نرخ رسوب آن‌ها بسیار بالاست و این یکی از مشکلات جدی زیرساختی بنادر ماهیگیری خوزستان است.

صید میگوی ببری در صیدگاه بحرکان هندیجان ممنوع شد

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، الیاس واحدی سرپرست دفتر توسعه و مدیریت بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران در حاشیه نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی جهت ساماندهی وضعیت بنادر خوزستان که در محل اداره کل شیلات استان برگزار شد، عنوان کرد: در راستای سفر معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران و معاونین به استان خوزستان، دفتر توسعه و مدیریت بنادر ماهیگیری موظف شد نسبت به احصاء نیازها و مشکلات بنادر ماهیگیری استان خوزستان اقدام کند.

وی افزود: در جریان این سفر نیز موضوع توسعه و مدیریت بنادر ماهیگیری استان خوزستان در ۲ حوزه مجزا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

سرپرست دفتر توسعه و مدیریت بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران ضمن تشکر از عملکرد شیلات استان در سال ۱۴۰۰ بیان کرد: بندر صیادی آبادان یکی از بنادر پررونق استان خوزستان است و در سال جاری در بندر صیادی آبادان ۲ پروژه از جمله احداث اسکله برای شناورهای صیادی آبادان و دیگری ساخت تاسیسات و ابنیه پس کرانه بندر در دست پیگیری است و با اجرای این دو پروژه امیدواریم نیازهای زیرساختی شیلات این بندر تامین شود.

واحدی تصریح کرد: در بنادر خور ابوخضیر شادگان و بحرکان هندیجان نیز اقداماتی در دست اجرا است که در سال ۱۴۰۱ به اتمام می‌رسد و برای توسعه هم برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته است که در صورت تامین و تصویب اعتبار، فاز تکمیلی این بنادر دنبال خواهد شد.

وی با بیان اینکه لایروبی ۶ بندر صیادی استان در دستور کار سازمان قرار گرفته است، افزایش نرخ رسوب بنادر را یکی از مشکلات جدی زیرساختی بنادر ماهیگیری استان دانست و گفت: بحث مهمی که در زمینه توسعه بنادر وجود دارد این است که بنادر استان عمدتا به دلیل اینکه در رودخانه‌ها و خوریات واقع شده‌اند نرخ رسوب آن‌ها بسیار بالاست و برای رفع این مشکل نیز لایروبی ۶ بندر صیادی استان (آبادان، چوئبده، نهر قصر، سجافی، بندرامام خمینی(ره) و خورسمایلی) در دستور کار سازمان قرار گرفته است و هم اکنون عملیات هیدروگرافی انجام شده و به مرور بعد از تامین اعتبار لایروبی صورت می‌گیرد.

 سرپرست دفتر توسعه و مدیریت بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران با اشاره به مدیریت بنادر ماهیگیری فعال عنوان کرد: این بنادر از نظر استقرار واحدهای مدیریت شیلاتی و روند واگذاری مدیریت آن‌ها به تشکل‌های صیادی بررسی شدند.

واحدی افزود: در راستای واگذاری بنادر ماهیگیری کارهایی که برای تشکل‌های صیادی تعریف شده است در واقع اقداماتی بوده که عمدتا به پیشبرد سیاست‌های سازمان شیلات کمک کرده است و حجم وسیع هزینه‌های جاری سازمان در بنادر (نیروی انسانی، آب و برق و خدمات) کاهش پیدا کرده و باری از روی دوش سازمان برداشته شده است.

وی با تاکید بر اینکه نکته حائز اهمیت  و اصلی بحث تعمیر و نگهداری بنادر است، ادامه داد: این مهم فاقد ردیف بودجه است و سازمان شیلات ایران نمی‌تواند برای این موضوع بودجه تامین کند و لازم است هزینه تعمیر و نگهداری بنادر در دستور کار مدیران بهره‌بردار که از تشکل‌های صیادی هستند قرار بگیرد و برای تحقق این امر نیاز است جامعه صیادی پای کار بیایند و بخشی از هزینه‌های جاری بنادر را عهده‌دار شوند.

سرپرست دفتر توسعه و مدیریت بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران بیان کرد: سیاست سازمان شیلات در راستای سیاست کلی دولت مبنی بر این است که بنادر صیادی به گونه‌ای خوداتکا مدیریت شوند.

واحدی با بیان اینکه برای افزایش عمر بندر همکاری جامعه صیادی موردنیاز است و در صورتی که زیرساخت‌های بندر مستهلک شود محل فعالیت و کسب درآمد جامعه صیادی از بین می‌رود، تصریح کرد: دولت سرمایه اساسی را صرف ایجاد زیرساخت‌ها کرده است و برای نگهداری و تعمیر این زیرساخت‌ها باید بهره‌برداران از مسیر تشکل‌ها کمک کنند و البته این موضوع نافی سرمایه‌گذاری کلان سازمان شیلات ایران و دولت در زمینه توسعه موج شکن‌ها، لایروبی، دستک‌های سنگی و تثبیت سواحل که عملیات اجرایی پر هزینه هستند نخواهد بود.

سرپرست دفتر توسعه و مدیریت بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران در پایان عنوان کرد: علاوه بر برنامه‌های مصوب یاد شده، براساس درخواست جامعه صیادی و شیلات استان مطالعه ۲ بندر خور سمایلی و خور سجافی به منظور ساماندهی محل پهلوگیری قایق‌های صیادی در دستور کار امسال سازمان شیلات است و بعد از تامین اعتبار عملیات اجرایی آغاز می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه