سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

احمد مرادی تاکید کرد؛

باید از ظرفیت های مشورتی اتاق بازرگانی هرمزگان در توسعه صادرات استفاده شود

نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید از ظرفیت های مشورتی اتاق بازرگانی هرمزگان به عنوان پارلمان بخش خصوصی باتوجه به کمیسیون های تخصصی که در بدنه خود دارد، در توسعه صادرات استفاده کنند.

احمد+مرادی (1)

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، احمد مرادی نماینده مردم بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی آباد و خمیر در مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس اتاق بازرگانی هرمزگان و بازدید از ساختمان جدید اتاق اظهار داشت: نبود جایگاه مناسب و در خور و شان فعالان اقتصادی باتوجه به سابقه تجاری استان هرمزگان همواره برای ما دغدغه بود و امروز با بازدید از ظرفیت های ساختمان جدید اتاق بازرگانی استان دیگر این دغدغه وجود ندارد.

وی افزود: این ساختمان در تمام ابعاد نوید بخش انجام تعاملات مهم اقتصادی در عرصه های ملی و بین المللی است.

مرادی در ادامه اظهار داشت: ارتقا جایگاه اتاق بازرگانی هرمزگان از رتبه ۳۴ به رتبه ۹ نشان می دهد که مجموعه اتاق بازرگانی با چه حساسیت و تلاشی کار کرده است تا بتواند این جایگاه را کسب نماید که جای بسی تقدیر و قدردانی دارد.

وی تصریح کرد: اتاق بازرگانی هرمزگان با احداث این ساختمان و عملکرد بسیار خوبی که ارائه داده است نام نیک تجار هرمزگانی در گذشته و حال را زنده نگه داشته است.

بیشتر بخوانید:

مسیر شرکت های بزرگ برای اخذ کارت از اتاق بازرگانی هرمزگان هموار است

وی تاکید کرد: مجمع نمایندگان استان هرمزگان، مجموعه استانداری و دستگاه های اجرایی استان باید از ظرفیت های مشورتی اتاق بازرگانی هرمزگان به عنوان پارلمان بخش خصوصی باتوجه به کمیسیون های تخصصی که در بدنه خود دارد، در توسعه صادرات استفاده کنند.

نماینده مردم بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی آباد و خمیر در مجلس شورای اسلامی در پایان افزود: حمایت ها و تلاش های ما در کنار اتاق بازرگانی هرمزگان برای انتقال کارت بازرگانی کارخانه های بزرگ به استان هرمزگان همچنان ادامه دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه