سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

از ابتدای سال تاکنون صورت گرفت؛

صادرات ۱۶۰ تن گلرنگ از استان اصفهان/ رتبه اول استان در تولید گلرنگ

کارشناس پنبه و دانه های روغنی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۶۰ تن گلرنگ از استان اصفهان صادر شده است.

گلرنگ

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، کیوان بنی اسدی با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون ۱۶۰ تن گلرنگ از اصفهان صادر شده است، گفت:پیش بینی می شود این رقم تا ۳۰۰ تن افزایش داشته باشد.

وی با بیان اینکه شهرستان‌های هرند، اردستان و مبارکه بیشترین وسعت زیرکشت گلرنگ را در استان  دارند گفت:  گلرنگ دوره رشد کوتاهی دارد و با چهار بار آبیاری در مدت سه ماه به ثمر می‌رسد.

کیوان بنی اسدی با اشاره به اینکه استان اصفهان با تولید ۶ هزار تن دانه روغنی گلرنگ رتبه اول را در کشور دارد، افزود: کشت این گیاه علاوه بر پاییز در بهار سبب حاصل خیزی خاک شرق اصفهان شده است.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۵۰ تن از گل‌های این گیاه دارویی به کشور‌های ترکیه، آلمان، هندوستان و اردن صادر شده گفت: کشور‌های حاشیه خلیج فارس هم مشتری دانه‌های گلرنگ برای خوراک پرندگان خانگی هستند.

بنی اسدی با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون ۱۶۰ تن گلرنگ از اصفهان صادر شده، افزود:پیش بینی می شود این رقم تا ۳۰۰ تن افزایش داشته باشد.

وی با بیان اینکه کشت گلرنگ، در برنامه اصلاح الگوی کشت کارشناسان قرار گرفته گفت: با توجه به سازگاری گلرنگ با کم آبی، این گیاه دارویی وارد برنامه اصلاح الگوی کشت استان شده است.

کارشناس پنبه و دانه های روغنی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان  گفت:سود آور بودن تولید گلرنگ و نیاز کشور به تامین مواد اولیه روغن خوراکی، سبب شده وزارت جهاد کشاورزی از کشت گلرنگ حمایت کند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه