سرخط خبرها
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان
  • قلعه‌نویی: علاوه بر رقبا، با کارشکنی‌های آمریکا هم جنگیدیم
  • ورود خودروها به محل مراسم رهبر شهید مرحله‌ای کنترل می‌شود
  • برخورد قاطع دستگاه قضایی سمنان با برداشت‌های غیرمجاز از معادن
  • بسیج ۱۱ هزار اتوبوس و استقرار گشت‌های ویژه در مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسکن معلولان: شرایط ساخت ۱۲ هزار خانه توسط بهزیستی و دولت
  • تأسیس چهار زائرشهر توسط ارتش در داخل و اطراف تهران
  • انتقال سهمیه بنزین به کارت ملی
  • شوک به تراکتور و شاید استقلال، آغاز پروسه سربازی بیرانوند از شهریور
  • حضور مقامات و سران ۴۰ کشور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب
  • محکومیت ۱۱ متهم به ۶۰ سال حبس
  • تخفیف ۵۰درصدی هتل‌های تهران برای زائران مراسم تشییع رهبر شهید
  • توزیع کارت‌ شناسایی برای زائران مراسم امام شهید
  • عراقچی: تهدید علیه مردم و رهبری با پاسخی فوری و قدرتمند مواجه خواهد شد
  • حضور رئیس جمهور تاجیکستان در مراسم وداع با رهبر شهید
  • نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید ساعت ۶ صبح یکشنبه اقامه می‌شود
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است

در هفته دوم لیگ دسته دو کشور صورت گرفت؛

برد خانگی شهرداری نوشهر مقابل البرزی‌ها / عزم توپچی‌‌های شهرداری نوشهر برای صعود به لیگ دسته یک فوتبال

تیم‌های فوتبال شهرداری نوشهر و شهدای رزکان البرز در هفته دوم رقابت‌های لیگ دسته دوم فوتبال کشور در ورزشگاه شهدای نوشهر به مصاف یکدیگر رفتند.

تیم فوتبال شهرداری نوشهر

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، تیم فوتبال شهرداری نوشهر که امسال با حمایت شورای شهر و شهرداری این شهر بندری و ساحلی، با جذب بازیکنان جوان و با انگیزه که بعضاً حتی دارای تجربه بازی در لیگ دسته اول فوتبال کشور را دارند و همچنین با سپردن سکان سرمربی‌گری این تیم به دست «بهاالدین پناهی» سرمربی با تجربه و سرد و گرم چشیده فوتبال کشور که کارنامه درخشانی با تیمهای مختلف در فوتبال کشور دارد، عزم خود را برای فتح صدر جدول و صعود به رقابت‌های فوتبال دسته اول کشور جزم کرد.

توپچی‌های شهرداری نوشهر در هفته دوم رقابت‌های لیگ دسته دوم فوتبال کشور در ورزشگاه خانگی خود در مقابل یکی از بهترین ‌تیم‌های این گروه قرار گرفت و در نهایت موفق شد با نتیجه یک بر صفر این تیم را شکست دهد و سه امتیاز شیرین را کسب کرده و شش امتیازی شود.

دو تیم شهرداری نوشهر و شهدای رزکان البرز در این دیدار بازی قوی و تماشاگرپسندی را به نمایش گذاشتند و با تمرکز بر میدان‌داری در مرکز زمین به دنبال تسلط بر روند بازی بودند که در این زمینه تیم فوتبال شهرداری نوشهر که روح جنگندگی تیم فوتبال شموشک نوشهر را در خود داشت، با ارائه یک بازی با برنامه و هدفمند توانست نبض میدان را به دست بگیرد و بارها دروازه حریف را تهدید کرد تا اینکه سرانجام در دقیقه ۸۲ بازی موفق شد با گل بسیار زیبای بابک ابراهیمی سه امتیاز مهم و شیرین این بازی را به اندوخته قبلی خود اضافه  کند و شش امتیازی شود.

بازی زیبا و با برنامه روز گذشته تیم فوتبال شهرداری نوشهر در هفته دوم رقابت‌های فوتبال دسته دوم کشور نشان داد که شاگردان پناهی برای صعود به لیگ دسته اول کشور بسیار مصمم هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه