سرخط خبرها
  • محکومیت ۱۱ متهم به ۶۰ سال حبس
  • تخفیف ۵۰درصدی هتل‌های تهران برای زائران مراسم تشییع رهبر شهید
  • توزیع کارت‌ شناسایی برای زائران مراسم امام شهید
  • عراقچی: تهدید علیه مردم و رهبری با پاسخی فوری و قدرتمند مواجه خواهد شد
  • حضور رئیس جمهور تاجیکستان در مراسم وداع با رهبر شهید
  • نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید ساعت ۶ صبح یکشنبه اقامه می‌شود
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم
  • ماموریت پزشکیان به وزارت علوم برای راهبری فرایند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور
  • آینده فوتبال ایران قربانی مدارس غیر مجاز
  • اولویت اقتصاد پس از جنگ، کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است
  • قیمت بلیت پروازهای اربعین هنوز نهایی نشده است
  • آمادگی مراکز اقامتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم

صرفه جویی ۸ میلیاردی در ساخت و بازسازی قطعات دستگاه جت پرشر در نیروگاه بندرعباس

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس از ساخت و بازسازی قطعات دستگاه جت پرشر، برای اولین بار در این نیروگاه با صرفه جویی ۸ میلیارد ریالی، خبر داد.

نیروگاه

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، داریوش محمودی مدیرعامل نیروگاه بندرعباس اظهارداشت: باتوجه به وضعیت نامساعد لوله های کندانسور  واحدها و همچنین افت شدید خلا ناشی از گرفتگی لوله ها که منجربه کاهش محسوس بار تولیدی می شود،  شست و شوی لوله های کندانسور ، با دستگاه جت پرشر با فشار بالا در تعمیرات دوره ای واحدها انجام می شود.

وی بیان داشت: در سال های گذشته نیروگاه بندعباس با اجاره دستگاه جت پرشر اقدام به جت لوله های این مبدل می کرد، که محتمل هزینه زیادی می شد، لذا اقدامات لازم جهت تعمیر دستگاه و ساخت قطعات مورد نیاز در دستور کار قرار گرفت.

محمودی گفت: این دستگاه محصول آلمان است که در زمان تحریم های موجود و هزینه بسیار بالای خرید قطعات، به دلیل اشکالات فنی به مدت پنج سال از مدار خارج بود، که با همت متخصصان این نیروگاه و باهدف صرفه جویی و کاهش هزینه، نسبت به ساخت و بازسازی قطعات آن، در داخل کشور اقدام شد.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس بیان کرد: باساخت قطعاتی مانند پلانجر، پیستونها، یاتاقانها، سوپاپها و فنرهای با قطرهای مختلف در این دستگاه، بالغ بر ۸۰ درصد صرفه جویی ریالی صورت گرفت.

وی در پایان افزود: نیروگاه بندرعباس با ۶ واحد تولیدی و با مجموع ظرفیت یک‌هزارو ۳۲۰ مگاوات‌ساعت بزرگ‌ترین نیروگاه جنوب‌شرق کشور است که ضمن تولید پایدار انرژی حیاتی برق و پشتیبانی از شبکه سراسری، بخش زیادی از قطعات موردنیاز خود را با تکیه بر دانش، تجربه و تخصص کارکنان خود مورد طراحی، ساخت و بازسازی قرار می‌دهد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه