سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه اعلام کرد؛

کشت بدون آب برنج در ۲.۵ هکتار مزارع گلوگاه

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه از کشت خشکه کاری برنج(بدون آب برنج) در ۲.۵ هکتار مزارع این شهرستان خبر داد.

شالیزار مازندران

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، مهدی باباجانی مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه در همایش کشاورزی دانش بنیان با محوریت خشکه کاری برنج با حضور مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان، محقق مؤسسه تحقیقات و آموزش کشاورزی مازندران، کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه در خورشیدکلا این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: کشت خشکه کاری یا همان بدون آب برنج، در ۲.۵ هکتار مزارع این شهرستان انجام شد.

وی با بیان اینکه  این شهرستان در منطقه کم بارش واقع شد، ادامه داد: با اجرای پروژه های تجهیز و نوسازی، سامانه نوین آبیاری، زهکشی اراضی شالیزاری و کشت ارقام محلی، بخشی از مشکل کم آبی این شهرستان حل شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه با اشاره به اینکه میزان مصرف آب در روش خشکه کاری به طور متوسط ۵۰٪ کمتر از روشهای کشت معمول برنج، به خصوص با آبیاری به صورت قطره‌ای است، گفت: صرفه جویی در مصرف بذر، حفظ ساختمان خاک، کاهش رشد علف هرز و کاهش مصرف علف کش، تناوب کشت، به کارگیری انواع ادوات کشاورزی، کاهش هزینه نیروی کار از مزایای کشت به روش خشکه کاری است و این روش جایگزین مناسبی برای صرفه جویی در مصرف آب است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه