سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

لزوم توجه بیشتر در حوزه ایمنی و تجهیزات آتش‌نشانی در منطقه پنج قم

مدیر منطقه پنج شهرداری قم با یادآوری حضور سالیانه ۲۰ میلیون زائر در شهر قم و مسجد مقدس جمکران گفت: حفظ ایمنی و خدمت‌رسانی در کمترین زمان به‌خصوص در روزهای مناسبتی، یکی از چالش‌های مهم منطقه در این حوزه بوده که باید به آن توجه بیشتری شود.

شهرداری قم

به گزارش خبرگزاری موج قم، زین‌العابدین قراچورلوی به مناسبت ۷ مهرماه و روز آتش‌نشان با حضور در ایستگاه آتش‌نشانی منطقه پنج با تأکید بر جایگاه والای آتش‌نشانان در جامعه اظهار داشت: امروز ایمنی شهر را مدیون ازخودگذشتگی و ایثار آتش‌نشانان هستیم.

وی با تقدیر و تشکر از آتش‌نشان منطقه پنج شهر قم افزود: خوشبختانه تعداد ایستگاه‌های آتش‌نشانی در شهر قم نسبت به جمعیت و مساحت شهر، استاندارد بوده و منطقه پنج نیز ازنظر تعداد ایستگاه و خودرو در شرایط خوبی قرار دارد.

مدیر منطقه پنج شهرداری قم شرایط ویژه منطقه پنج را مورد ارزیابی قرارداد و بیان کرد: به علت قرار گرفتن مسجد مقدس جمکران در منطقه پنج و تردد زیاد مسافران و شهروندان در این منطقه به‌خصوص در روزهای مناسبتی، نیاز به توجه بیشتری ازنظر تجهیزات و نیروی انسانی داریم.

وی حضور سالیانه ۲۰ میلیون نفر زائر در شهر قم و مسجد مقدس جمکران را یادآور شد و تصریح کرد: حفظ ایمنی و خدمت‌رسانی در کمترین زمان به‌خصوص در روزهای مناسبتی یکی از چالش‌های مهم منطقه در این حوزه است.

قراچورلوی در پایان با آرزوی سلامتی و موفقیت برای نیروی‌های آتش‌نشانی خاطرنشان کرد: نیروهای آتش‌نشانی در تمام‌روزهای سال در خط مقدم ایفای نقش کرده و با ایثار و فداکاری ایمنی شهر و شهروندان را در اولویت خود قرار می‌دهند.

لازم به ذکر است در پایان از آتش‌نشانان منطقه تقدیر شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه