استاندار آذربایجان شرقی:

مشکل اساسی سیستم اداری بی‌توجهی به مخاطبان و مراجعان است

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه مشکل اساسی سیستم اداری، بی‌توجهی به مخاطبان و مراجعان است که موجب نارضایتی می‌شود، گفت: رضایت مخاطبان یک اصل بوده و به راحتی قابل دسترسی است.

عابدین خرم- استاندار آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری موج آذربایجان شرقی، عابدین خرم  استاندار آذربایجان شرقی در همایش مدیران حراست‌های تابعه استانداری آذربایجان شرقی شامل فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها و شهرداری‌ها، با حضور استاندار و معاون مرکز حراست وزارت کشور در تبریز با تأکید بر اینکه حراست‌ها باید به عنوان یک ضرورت جدی، سازمان خود را رصد و پایش کنند، اظهار کرد: برخی مسائل و اتفاقات کوچک که ظاهراً بسیار کم اهمیت هستند می‌توانند با موج سواری دشمنان تبدیل به شرایط فوق العاده و اگر به موقع کنترل نشوند تبدیل به مسأله امنیتی شوند.

وی تصریح کرد: مدیران حراست باید در شناسایی مسائل درون سازمانی دقیق بوده و با آموزش، شناخت، هماهنگی و همکاری، پیشگیری و تذکر به موقع، جلوی اتفاقات احتمالی را بگیرند.

خرم با بیان اینکه وظیفه اصلی حراست هر سازمان، صیانت از دارایی‌های معنوی آن است، افزود: حیثیت و کرامت افراد برای ما خیلی مهم است و دارایی معنوی قابل ارزش گذاری نیست.

وی گفت: مدیران حراست برای حفظ امکانات مادی سازمان هم باید برنامه و طرح حفاظتی فعال داشته باشند.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه مشکل اساسی سیستم اداری، بی توجهی به مخاطبان و مراجعان است که موجب نارضایتی می‌شود، افزود: رضایت مخاطبان یک اصل بوده و به راحتی قابل دسترسی است.

وی در پایان متذکر شد: حراست‌ها باید امین سازمان باشند و با امین بودن مورد اعتماد قرار می‌گیرند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه