سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

مدیرکل آموزش و پرورش فارس تاکید کرد؛

لزوم توجه ویژه مربیان به مبانی اعتقادی و هویت ملی

مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: به همه ی مربیان و همکاران توصیه می کنم که علاوه بر ارائه محتوای کلاس ها، به مبانی اعتقادی و هویت ملی توجه ویژه از داشته باشند.

زنگ روز غنچه ها+شیراز

به گزارش خبرگزاری موج فارس، محمدخلیل عسکری  مدیر کل آموزش و پرورش فارس در ویژه برنامه روز غنچه ها بمناسبت شروع سال تحصیلی جدید در پیش دبستانی شهید داورپناه ناحیه سه شیراز ضمن اشاره به رعایت دستورالعمل های بهداشتی و جلوگیری از شیوع کرونا در جامعه گفت: هدف گذاری ما برای حضور نواموزان در پیش دبستانی  یک و دو به ترتیب ده هزار و پنجاه هزار نفر برنامه ریزی شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس ضمن اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر توجه به تدوین فلسفه کودک گفت:سازمان تعلیم و تربیت کودک که از سن صفر تا شش سالگی را شامل می شود، در آموزش و پرورش تشکیل شد که در بخش آموزش ابتدایی مدیریت می شود. 

عسکری با اشاره به برنامه ریزی فعالیت ها در راستای سند تحول بنیادین تاکید کرد: اولیا به حضور فرزندان خود در پیش دبستانی ها  اهتمام داشته باشند.

وی با بیان حدیث "علم در کودکی همانند نقش روی سنگ ماندگار خواهند بود" افزود: به همه ی مربیان و همکاران توصیه می کنم که علاوه بر ارائه محتوای کلاس ها، به مبانی اعتقادی و هویت ملی توجه ویژه از داسته باشند.

عبدالصمد موسوی ضمن گرامیداشت تقارن آغاز سال تحصیلی و هفته ی دفاع مقدس گفت: در دوران شیوع ویروس کرونا اولیا نقش معلم گونه در کنار آموزش و پرورش ایفای نقش داشتند که تقدیر و تشکر می کنم.

لازم بذکر است این ویژه برنامه همزمان در بیش از دو هزار و ششصد پیش دبستانی سراسر استان فارس برگزار شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه