سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

جمع‌آوری ۲۴ ساعته پسماند در محل‌های اسکان در ایام اربعین

مدیرعامل سازمان مدیریت بر پسماند شهرداری قم از استقرار غرفه‌های جمع‌آوری پسماند خشک در مسجد مقدس جمکران خبر داد و افزود: در مسجد مقدس جمکران، غرفه‌های جمع‌آوری پسماند خشک برپاشده و زباله ۲۴ ساعته به سایت منتقل می‌شود.

 جلسه ستاد اربعین

به گزارش خبرگزاری موج قم، سید عبدالله میرابراهیمی در جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی ستاد اربعین ۱۴۰۱ شهرداری قم، از آمادگی نیروهای خدمات شهری به‌ویژه در حوزه پسماند خبر داد و اظهار داشت: نیروهای خدمات شهری به‌صورت شبانه‌روزی فعال بوده و امکانات به‌صورت کامل در اختیار نیروها است.

وی از استقرار غرفه‌های جمع‌آوری پسماند خشک در مسجد مقدس جمکران خبر داد و افزود: در مسجد مقدس جمکران، غرفه‌های جمع‌آوری پسماند خشک برپاشده و زباله ۲۴ ساعته به سایت منتقل می‌شود، همچنین در این ایام اکیپ‌های آموزشی نیز مستقرشده‌اند.

مدیرعامل سازمان مدیریت بر پسماند شهرداری قم تصریح کرد: انتقال پسماندهای ساختمانی در حال انجام بوده و برای پروژه‌های عمرانی محدودیت‌هایی اجرا می‌کنیم.

وی تأکید کرد: اکیپ‌هایی نیز برای جمع‌آوری سگ‌های ولگرد فعال هستند و نظارت بیشتری در محدود جمکران خواهد شد.

میرابراهیمی همچنین از پشتیبانی از موکب استان قم در مرز مهران نیز خبر داد و گفت: به‌زودی کیسه‌زباله و کارتن پلاست به میزان لازم به موکب استان در مرز مهران ارسال می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه